ONE SE NE STIDE DA POKAŽU LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE: Važe za prave lepotice sa javne scene, a ovako izgledaju u PRIRODNOM IZDANJU!
Foto: Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

VOLE DA SE POHVALE

ONE SE NE STIDE DA POKAŽU LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE: Važe za prave lepotice sa javne scene, a ovako izgledaju u PRIRODNOM IZDANJU!

Stars -

Dame sa javne scene najčešće su doterane tip top kada stanu pred objektiv, ali neke se ne libe da pokažu da su prirodne lepotice.

Iako su često pod jakom šminkom, desi se da poznate lepotice izađu u javnost u opuštenom izdanju, pa i bez trunke doterivanja.

Jedna od njih je i pevačica Anastasija Ražnatović, koja se na jednom događaju pojavila sa tamnim naočarima, skupljenom kosom i bez trunke "mejkapa".

Anastasija Ražnatović, izbori 2022, glasanje
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Severina Vučković jednom prilikom na društvene mreže objavila je fotografiju u prirodnom izdanju i oduševila sve koji je prate.

Manekenka Sofija Milošević važi za jednu od najlepših dama sa javne scene i na Instagramu često opravda tu "titulu".

Sofija Milošević
foto: Printscreen/Instagram

Supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović ističe na mrežama kako voli da se neguje, ali i da izgleda prirodno.

"Postoji izreka koja kaže da je za naš fizički izgled do tridesetih godina zaslužan Bog, a od 30 pa nadalje smo zaslužni mi sami! U ranoj mladosti se ne očitava apsolutno ništa, dok kasnije malo toga prodje “nekažnjeno", napisala je Bojana jednom prilikom.

Pevačica Jelena Karleuša pojavila se na jednom suđenju bez šminke što je mnoge iznenadilo, pa su komentarisali da izgleda odlično.

Jelena Karleuša
foto: ATA images

Ceca Ražnatović ne brani svojim naslednicima da je snime u kućnom izdanju, a mnogi pišu kako pevačica s godinama izgleda sve bolje.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:24

Ceca otkrila kad će imati nastup sa Anastasijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track