MIŠU GROFA 3 SATA NISU MOGLI DA ODVOJE OD MRTVOG SINA: Ovako je reagovao kad su ga pozvali da vidi Vidoja, DOŠAO PRVI I SLOMIO SE
Foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović Cile

tuga

MIŠU GROFA 3 SATA NISU MOGLI DA ODVOJE OD MRTVOG SINA: Ovako je reagovao kad su ga pozvali da vidi Vidoja, DOŠAO PRVI I SLOMIO SE

Stars -

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, izuzetno teško je podneo vest o tome da je njegov sin jedinac Vidoje Ristović iznenada preminuo. Kako Kurir Stars saznaje, čuveni beogradski antikvar i trgovac umetninama prvi je dobio najstrašnije vesti koje jedan roditelj može da dobije.

Vidoje Ristović
foto: Nebojša Mandić

Čim je saznao za tragediju, on se uputio ka mestu gde je njegov sin izdahnuo, a kako navodi naš izvor s lica mesta, kad je video Vidojevo telo, doživeo je nervni slom.

- Miša Grof je došao posle nekih desetak minuta nakon što mu je javljeno da mu je sin preminuo. Kad je video Vidojevo telo, počeo je da kuka i zapomaže na sav glas. Jako mu je bilo teško, sav se slomio u trenutku. Potresna scena. U međuvremenu je došla i Hitna pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt, tako da nisu ni pokušali reanimaciju. Ljudi iz Hitne su pokušavali da ga smire i da mu pomognu da dođe k sebi, ali nije vredelo. Čak tri sata nisu mogli da ga odvoje od Vidojevog tela. Sve vreme ga je mazio, ljubio i plakao na sav glas. Kad su nekako uspeli da ga odvoje i da odvezu telo, Miša je otišao u svoj stan - priča izvor, pa nastavlja:

Viktor Ristović, Miša Grof
foto: Ataimages

- Tek kad se vratio u stan, sve ga je stiglo. Tada je opet doživeo nervni slom. Ni sa kim nije hteo da razgovora, odmah se zaključao u svoju sobu, iz koje nije izlazio ceo dan u nedelju. Nije hteo ni da jede ni da pije ništa, isključio je i telefon. Svi su se jako zabrinuli za njega - završava naš izvor.

Kad je malo došao k sebi, on se u ponedeljak pre podne uputio u stan svog sina Vidoja na Vračaru, gde je došao neposredno nakon što je njegova snaja Nikolina stigla iz Zagreba.

Vidoje Ristović, Viktor Ristović, Miša Grof, Nikolina Pišek
foto: ATAImages, Aleksandar Jovanović Cile, Zorana Jevtić

Iako je i dalje jako potresen sinovljevom smrću i jedva govori, on je ljubazno za Kurir izjavio da je još u šoku i da se oseća užasno.

- Užasno sam, kako mogu da budem? U šoku sam - jedva je izustio Miša Grof.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.Denda/A.Panić

Bonus video:

00:11

Ovo je zgrada gde je preminuo Vidoje Ristović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track