PEVAČICA ZAVRŠILA NA UŠIVANJU, NAJAVILA TUŽBU PROTIV DENIZ DEJM! Kontroverzna Slovenka joj odmah ODBRUSILA, jedva čeka da se VIDE
Foto: Ana Paunković, Printskrin Instagram

HAOS U NAJAVI

PEVAČICA ZAVRŠILA NA UŠIVANJU, NAJAVILA TUŽBU PROTIV DENIZ DEJM! Kontroverzna Slovenka joj odmah ODBRUSILA, jedva čeka da se VIDE

Stars -

Zadrugarke se ne smiruju ni nakon napuštanja nikad turbulentnije ''Zadruge 5'', a kontroverzva Slovenka Deniz Dejm danas je žestoko isprozivala pevačicu Sandru Čaprić, uporedivši je sa pticom.

Ovim povodom, oglasila se Sandra Čaprić koja je za Pink.rs otkrila da će tužiti Deniz. Čaprićeva se oglasila direktno iz bolnice nakon ušivanja ruke, koju je povredila usled pravljenja pice.

Sandra Čaprić
foto: Printscreen/Instagram

- Ja stvarno ne znam što sam ja zanimljiva ovih dana ovim ljudima. Sad sam trenutno bila na ušivanju, ruka mi je u preoblemu, rasekla sam se, prala sam sudove. Pukla mi je činija po rukama, jer sam pravila picu. A pošto je ''pica'' od Deniz tražila tužbu, dobiće tužbu. Vidimo se na sudu! To jedino mogu da prokomentarišem, snimak je poslat mom advokatu. Pa nek joj pevačica čaplja peva - zaključila je Sandra Čaprić.

- Ja znam da smo svi izašli iz rijalitija, ali da ste se svi zakačili za Sandru Čaprić? Kakva gromada od žene. Pozdrav za Deniz Dejm, a pevačica će ti objasniti kako se peva. Pevaćeš ti na sudu - istakla je Čaprićeva.

Sandra Čaprić
foto: Printscreen/Instagram

U međuvremenu, oglasila se i Deniz, koja je poručila da se ne plaši Sandrine tužbe.

- Važi lutko, vidimo se na sudu. Već spremam stajling i parice za protivtužbu, da i ja malo zaradim o tvoje agresije i klizanja prema meni i mojim stvarima. Jedva čekam da te vidim lepotice - poručila je ona.

Deniz Dejm
foto: Printscreen/Amidži šou

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:18

DENIZ DEJM ŠOKIRALA PRIZNANJEM KAKVE PONUDE DOBIJA: Poznati političar mi je SVAŠTA slao! Dotakla se i OŽENJENOG PEVAČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track