SVA IMOVINA JE NA MOJE IME! ŠOK izjava oca pokojnog Vidoja Ristovića: Moje nasledstvo je moja stvar, SVE JE MOJE
Foto: Damir Dervišagić, ATA images, Nebojša Mandić

sahranjuje sina

SVA IMOVINA JE NA MOJE IME! ŠOK izjava oca pokojnog Vidoja Ristovića: Moje nasledstvo je moja stvar, SVE JE MOJE

Stars -

Otac preminulog Vidoja Ristovića Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof oglasio nakom smrti sina na temu podele imovine, pa je u besu prokomentarisao da od toga nema ništa.

On je u razgovoru za Republiku potvrdio pisanje Kurira da se sva imovina u Srbiji vodi na njegovo ime, samim tim Nikolina nema pravo na stan u Beogradu.

Vidoje Ristović
foto: Printscreen/Instagram

- Sva imovina mog sina vodi se na moje ime, ne znam samo zbog čega se sad o tome priča i zasto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Ja sam izgubio sina, ne razmišljam o imovini. Što se deljenja imovine tiče, sve je moje i ne znam za kakvo me deljenje pitate. Briga me šta se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam šta očekujete još da vam kažem. Moje nasledstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem - poručio je Miša besno.

Nikolina je sa druge strane za prokomentarisala da ni ona ne razmišlja o podeli imovine, te i da će time da se bavi kada prođe sahrana.

- Mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno to kako ćemo da podelimo imovinu. I dalje nisam dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stavima u trenutku kada je moja bol nemerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa i novinare da mi daju prostora i da imaju razumevanja za mene. Treba mi saosaćanje i mir. Ne bih da se od ovoga pravi senzacija - poručila je Pišekova.

Viktor Ristović, Miša Grof
foto: Ataimages

Kurir.rs/Republika.rs

Bonus video:

00:07

Prvi snimak Nikoline Pišek nakon smrti supruga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track