ZVEZDE NE TREBA DA PEVAJU NA OVAKVIM SLAVLJIMA Uraganke nastupile na PUNOLETSTVU, fanovi u ŠOKU, evo šta se desilo na TEZGI (FOTO)
Foto: Emilija Jovanović, Printskrin Tviter

HIT

ZVEZDE NE TREBA DA PEVAJU NA OVAKVIM SLAVLJIMA Uraganke nastupile na PUNOLETSTVU, fanovi u ŠOKU, evo šta se desilo na TEZGI (FOTO)

Stars -

Članice grupe Hurricane nastupaju gde god da ih pozovu. Ali bukvalno. Društvenim mrežama kruži snimak na kome uraganke pevaju na privatnoj proslavi, na 18. rođendanu, a izazvao je lavinu komentara i reakcija.

Hurricane, Uraganke
foto: Ana Paunković

Još nekoliko meseci će Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević nastupati zajedno, nakon čega svaka kreće svojim putem. Da li zbog toga, ili je nešto drugo u pitanju, ali uraganke u poslednje vreme ne biraju gde će da nastupaju.

Uraganke
foto: Printscreen Twitter

Na Tviteru se pojavio snimak koji je izazvao brojne šale i podsmehe na račun pevačica koje su nastupale na proslavi punoletstva jedne devojke. Dok se slavljenica veselila, Hurricane su đuskale pored nje i pevale svoju pesmu i to na plejbek.

Uraganke
foto: Printscreen Twitter

Ipak, one su doživele i neprijatnost i to zbog specijalnih efekata, odnosno vatrometa. U jednom momentu je, tik do devojaka, puštena je "pirotehnička kiša", koja je isprva iznenadila uraganke, ali su ipak nastavile da pevaju i igraju.

- Mogle su da nastradaju. Sad sam sve video. Nebezbedno skroz. Skoro bez reakcije, devojke su pravi profesionalci. Uplaših se - komentari su na račun pirotehnike.

Uraganke
foto: Printscreen Twitter

A bilo je i onih koji su komentarisali to gde nastupaju.

- I ne raspale se gde sve pevaju. One su zvezde i ne bi trebalo da pevaju na ovakvim slavljima. Koliko neprijatno. Užas. Sad sam sve video.

Podsetimo, devojke su nedavno potvrdile pisanje Kurira da se rastaju i da će u grupi biti do septembra, nakon čega će svaka krenuti svojim putem. PR tim grupe je objavio da traže nove devojke.

Uraganke, Hurricane
foto: RTS

Kurir.rs/J. S.

Bonus video:

01:35

ŠOKANTNO! IVANA HURRICANE BILA SAMO ZAMENA! Anastasija otkrila kako se uraganka PROBILA, a potom i RAZLOG RASPADA GRUPE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track