BIO JE DEPRIMIRAN SVE DOK MU SUDBINA NIJE POSLALA TANJU: Knez se od nje ne razdvaja već DECENIJU, ali znaju se mnogo DUŽE!
Foto: Damir Dervišagić

LJUBAVNA PRIČA

BIO JE DEPRIMIRAN SVE DOK MU SUDBINA NIJE POSLALA TANJU: Knez se od nje ne razdvaja već DECENIJU, ali znaju se mnogo DUŽE!

Stars -

Pevač Nenad Knežević Knez uživa sa svojom izabranicom Tatjanom Tat već 10 godina.

Njih dvoje upoznali su se mnogo ranije, tačnije pre 30 godina u Parizu, a onda je sudbina umešala prste i ponovo ih spojila.

- Ovo vreme provedeno zajedno nam je proletelo meteorskom brzinom, to najbolje vidimo po deci. Kada smo ušli u vezu Ksenija je bila još tinejdžerka - pričao je pevač jednom prilikom i prisetio se tada prvog susreta sa suprugom.

Nenad Knežević, Knez
foto: Marina Lopičić

- Život nas je tada odveo različitim stazama da bismo se ponovo susreli... Radio sam u Paraćinu na jednoj zabavi u hotelu i tada smo obnovili kontakt. Više se nikada nismo rastavili. Inače Tatjanina i moja ćerka vezane su kao da su rođene sestre, a to je danas retkost - objasnio je pevač koji tvrdi da mu je veza ispunjena ljubavlju, harmonijom i razumevanjem koje vlada između njih.

- U prvom braku sam imao dosta trzavica, bio deprimiran i razočaran u život, ali sudbina je posložila sve i poslala mi Tanju uz koju sam video da nije sve tako crno i da imam nekoga ko će me podizati u visine - zaključuje Knez.

Nenad Knežević Knez
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Story

Bonus video:

00:35

Knez odbio da bude član stručnog žirija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track