ČESTO SAM GLEDALA MUŠKARCE SA VISINE: Jovana Tipšin dala ženama BITAN SAVET, pa priznala kako se neguje i ide li kod PLASTIČARA
Foto: Dragan Kadić

RAZVEZALA JEZIK

ČESTO SAM GLEDALA MUŠKARCE SA VISINE: Jovana Tipšin dala ženama BITAN SAVET, pa priznala kako se neguje i ide li kod PLASTIČARA

Stars -

Nedavno se, posle kraće pauze, pevačica Jovana Tipšin u punom sjajnu vratila svom prepoznatljivom stilu.

Mnogi kažu da su žene posle 40. godine otpisane sa estrade jer svake godine dolaze nove muzičke nade, ali Jovana je primer da svako ima mesto na estradnom nebu i da za nju smena generacija ne važi.

- Biti pozitivan, biti ono što jesi i ne mrzeti nikoga, voleti sve. Čovek treba da ulaže u sebe ne samo spolja nego i iznutra jer kako zračite tako privlačite - tvrdi pevačica.

Mnogi smatraju da poznate dame sve više liče jedna na drugu usled odlaska kod istih hirurga, međutim Tipšinova nema potrebu za promenom ličnog opisa.

Jovana Tipšin
foto: Kurir Televizija

- Nemam ništa protiv, ali pod nož samo ako moraš. Ja sam visoka, vitka, trudim se sa linijom, priroda, kozmetika... Vraćamo se polako ali sigurno prirodi - rekla je Jovana.

Jovana važi za jednu od najviših pevačica na našoj estradi, a sada je otkrila da li je to nekim njenim udvaračima predstavljalo problem.

- Ja sam u štiklama 1.95, ali nemam problem, Ja volim svoju visinu i volim kakvu me je Bog stvorio. Često sam gledala muškarce sa visine jer su niži (smeh) - priznaje ona.

Jovana Tipšin
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Grandonline

Bonus video:

02:23

Jovana Jeremić o aferi sa Milijem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track