HIT! MUŽ MILICE MANDIĆ OTKRIO KAKO GA JE OSVOJILA: Kad je video šta je uradila posle ključne utakmice ODMAH SE ZALJUBIO!
Foto: Damir Dervišagić

PRELEPO

HIT! MUŽ MILICE MANDIĆ OTKRIO KAKO GA JE OSVOJILA: Kad je video šta je uradila posle ključne utakmice ODMAH SE ZALJUBIO!

Stars -

Zlatna srpska tekvondistkinja Milica Mandić izgovorila je sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Marku Đuričiću prošle godine.

Kako je došlo do upoznavanja i do zbiližavanja, Milica je otkrila u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

- Marko je trenirao tekvondo od 1998. godine koliko ja znam. I trenirao je u nekom drugom klubu, a zatim i prestao. Međutim, kada je video i mene na Ol, rešio je da se vrati, da dođe u "Galeb" i mene upozna. I bukvalno na prvi trening na koji je došao da radi, ja sam došla - kaže Milica Mandić.

Duško Vujošević, Milica Mandić
foto: Kurir televizija

I ranije je bilo poznato da je ovom divnom odnosu "kumovao" Miličin trener Dragan Jović, Gale.

- Gale, moj trener, je oduvek bio za njega. On je neko ko je oduvek brinuo očinski da ja budem srećna i da sam u dobrom okruženju. I on je uvek navijao za njega. Stalno mi je ubacivao bubicu, a i Marko se istinski trudio i uvek je bio oko mene. Znala sam da mogu da se oslonim na njega. Posle nekoliko meseci ušli smo u vezu gde sam se toliko lepo i prijatno osećala, gde je sve toliko spontano bilo i očekivano - kaže Milica.

Ona je krije da joj je suprug Marko bio ogromna podrška.

- Kad radimo treninge, pogotovo pred mečeve, to je nervoza. Gale mu je i sam pričao da treba da me napada jače, jer su sve protivnice bile i krupnije i jače od mene, tako da nijednu devojku takvu u klubovima nisam imala. Uvek se trudio da mi pomogne, da li je to na terenu i van njega - kaže Mandić i dodaje:

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

- Kada je bila korona, napravili smo borilište na terasi i imali smo neki vid treninga u karantinu. I to naši treninzi na terasi, to je pucalo, sada mi malo nedostaje sve to - kaže Milica Đuričić.

Njen suprug Marko jednom prilikom je izjavio da Milica motiviše ostale devojke, motivisanost i patriotizam su njeni posebni kvaliteti. Kada je osvojila dve zlatne medalje u Londonu i kada je viknula Srbija i podigla tri prsta, tada me je osvojila, istakao je Marko.

- Nekako je on oduvek bio ljubitelj sporta i neko ko stvarno voli istoriju, drži do sebe i do svoje zemlje - iskreno je rekla Milica.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:58

Milica Mandić CRKVENO VENČANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja