VODITELJ EVROVIZIJE USRED FINALA PROZIVAO MILANA STANKOVIĆA: Ma, samo ga vidite, IZBLAJHAN, sa zavetnom kopčom, nosi PLAVI TOP!
Foto: Printscreen

ovo je svima promaklo

VODITELJ EVROVIZIJE USRED FINALA PROZIVAO MILANA STANKOVIĆA: Ma, samo ga vidite, IZBLAJHAN, sa zavetnom kopčom, nosi PLAVI TOP!

Stars -

Prošlog vikenda održano je veliko finale 66. "Evrovizije", a mnogi su, tokom prenosa, primetili deo u kom je voditelj festivala izdvojio vreme da priča o nekadašnjem predstavniku Srbije, Milanu Stankoviću.

Evrovizija
foto: Printscreen/RTS

Par nekadašnjih učesnika su izdvojili zbog kostima i odevnih kombinacija koji se pamte, te su spomenuli Saru Jo, Nevenu Božović i Mirnu Radulović i njihovu neslavnu nagradu za "najgore obučene", a osvrnuli su se i na druge bivše takmičare koji su ostavili sličan trag.

Milan Stanković
foto: Printscreen

- Jedna učesnica je ponela tradicionalnu kozju krunu, inspirisana istorijom Pirinejskog poluostrva! - rekao je sarkastično voditelj u jednom delu finala, pa se osvrnuo na predstavljanje Milana Stankovića na "Evroviziji" davne 2010. godine.

- Ma, čekajte! Samo pogledajte ovo... Plavi bolero - top, bele pantalone, plavi kaiš sa zavetnom kopčom, purpurno-crvene čizme i drugi detalji, te legendarna ("iconic") bob frizura sa izblajhanim plavim šiškama - dodao je voditelj u svom stilu.

Ovaj deo iz finala pogledajte na 2:41 u snimku.

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:14

Milan Stanković zapevao posle dužeg vremena, društvo mu pravila Vesna Zmijanac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja