00:52

ISIDORA BJELICA I JA SMO IMALE POSEBNU ENERGIJU! Zorana Pavić o prijateljstvu sa spisateljicom, otkrila u čemu su se PREPOZNALE

ISKRENA

ISIDORA BJELICA I JA SMO IMALE POSEBNU ENERGIJU! Zorana Pavić o prijateljstvu sa spisateljicom, otkrila u čemu su se PREPOZNALE

Stars -

Zorana Pavić je govorila u emisiji "Kontrashow" o svom prijateljstvu sa našom istaknutom spisateljicom Isidorom Sekulić koja nas je napustila 2020. godine nakon duge i teške borbe protiv opake bolesti.

Zorana Pavić
foto: Kurir televizija

Pevačica je voditeljki Jeleni Nikolić otkrila je da su njih dve imale posebnu energiju.

- Mi smo imale jednu stvarno posebnu energiju. Njen suprug je jednom rekao kad smo pravile neku pilot emisiju "Bože dragi, ako ne napravite tu emisiju, samo nastavite tako da se smejete". Ne smemo da dozvolimo da nas savlada strah, ovde smo, hajde da uradimo šta je do nas, da budemo svoji i tu smo se nas dve prepoznale - ispričala je Zorana Pavić.

Zorana Pavić
foto: Kurir televizija

Pavićeva je u svom intervjuu za Kurir televiziju otkrila da joj se Bjelica jednom poverila da smatra da joj je bolest data kao duhovni zadatak od Boga.

- Sve ono što je pisala Isidora za života, imam utisak da njene reči sad imaju još veću težinu. Isidora je pomogla mnogim ženama koje su prošle kroz isto. Teško mi je, ova godina je bila mnogo tužna, puno ljudi nas je napustilo. Nas dve smo dosta vremena provele zajedno, trebale smo da radimo jednu emisiju i dosta smo putovale. Trebale smo da idemo u Bačku Topolu i kaže ona: Evo idemo u Bačku Topolu.. tu smo krenule da se smejemo jer je ukucala pogrešno na navigaciji. Isidora je bila jedinstvena, ona je bila toliko autentična i svoja. U amanet je ostavila mnogo životnih tekstova, jednom prilikom mi je rekla da misli da joj je bolest data od Boga, kao duhovni zadatak - ispričala je Zorana Pavić.

04:54

ZORANA PAVIĆ OTKRILA NEPOZNATE DETALJE IZ ŽIVOTA ISIDORE BJELICE: Mislila je da joj je bolest data od Boga kao duhovni zadatak!

Podsetimo, Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta posle duge i teške bolesti.

Rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju. Zatim je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala na istom fakultetu sa tezom „Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije“. Živela je i radila u Beogradu.

Bila je udata za Nebojšu Pajkića sa kojim je dobila dvoje dece, Lava Grigorija Pajkića i Vilu Evangelinu Pajkić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:01

TRI GODINE SAM BILA ZABRANJENA! Indi u KONTRA ŠOUU progovorila o golgoti koju je doživela posle Farme: Bila sam puna života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track