01:55

NIŠTA ME VIŠE NE VUČE KA KOSOVU! Cakana otvorila dušu: Sve je sada drugačije dole

iskrena

NIŠTA ME NE VUČE KA KOSOVU, RANIJE SAM ČESTO IŠLA, VIŠE NE! Cakana otvorila dušu: Sve je sada drugačije dole

Stars -

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana govorila je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji o trenutnoj situaciji na Kosovu.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Kurir televizija

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana (62) rođena je u Leposaviću, na Kosovu, gde je živela do svoje 18 godine.

Voditelju Ivanu Gajiću otkrila je da je više ništa ne vuče da ide na Kosovo, kao i da su se njene posete rodbini dole proredile.

- Nekada idem češće, nekad ređe. Nema pravila. Otkako je moja sestra kod mame dole na Kosovu, onda ja ređe idem jer sam sigurna da je mama dobro. Ranije sam često išla. Kada sam došla u Beograd, ja sam svaki vikend išla dole. Volim da odem, ja sam odrasla jednim delom u Mitrovici, pa onda u Leposaviću odakle su i moji. Svi moji rođaci su dole, ali ne vuče me više ništa da idem dole. Nekako mi se sve promenilo, ljudi koje ne poznajem - ispričala je Cakana.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Kurir televizija

Cakana ističe da se sve promenilo na Kosovu.

- Svašta se nešto promenilo, strašno se promenilo. Drugačiji je narod, drugačije je sve. Ili sam ja možda previše vremena van toga - rekla je Cakana.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:52

VRATILA SAM SE IZBEZUMLJENA IZ RUSIJE! Cakana uplašena zbog rata u Ukrajini: Rekla sam ćerki ODMAH PAKUJ KOFERE i dođi u Srbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track