ŠTO STARIJI, TO BOLJI! Zgodna rijaliti pobednica iz Hrvatske priznala sa kakvim muškarcima je bila i da li podržava ABORTUS!
Foto: Printscreen/Instagram

iskrena

ŠTO STARIJI, TO BOLJI! Zgodna rijaliti pobednica iz Hrvatske priznala sa kakvim muškarcima je bila i da li podržava ABORTUS!

Stars -

Pobednica rijalitija Zadruga Iva Grgurić, koja je svojevremeno bila u vezi s Filipom Đukićem, otkrila je da li preferira mlađe ili starije muškarce.

Da li su starlete uspešnije od pevačica?

- Naravno da su pevačice uspešnije! Za razliku od starleta, one imaju posao i mogu nešto konkretno da pruže narodu i ostave iza sebe, a to su njihove pesme, rekla je Iva za HIT.

Iva Grgurić
foto: Printscreen

Ljubav sa znatno mlađim ili starijim muškarcem?

- U ljubavi nema pravila! Energija iz među partnera je važnija od godina. Ipak, kroz život sam uvek birala starije muškarce. Važno mi je da je partner dominantan, jer sam i ja takva, a klinci su nezreli. Ulazila sam u veze sa onima koji su bili baš dosta stariji od mene. Onda sam upoznala muškarca koji je je samo malo stariji od mene, a bolji od svih sa kojima sam bila.

Ko su veći zavodnici, pevači ili fudbaleri?

- Nisam imala iskustva ni sa jednima, ni sa drugim, ali svakako su to fudbaleri! Popularniji su od pevača, a za njih se odlučuju i starlete i pevačice. Pretpostavljam da znaju zašto!

Da li podržavaš abortus?

- Dete ne treba abortirati, osim u slučaju da je trudnoća čin silovanja ili da plod nije zdrav. Čak i ako ženu ostavio partner i kad bi morala da bude samohrana majka, ne treba da ide na kiretažu! Na ovoj planeti treba da ima što više dece.

Da li je veći greh mrsiti tokom posta ili psovati?

- Smatram da je najveći greh biti gord i nezahvalan. Veći greh je kada uvrediš, povrediš ili poniziš čoveka nego kada ne ispoštuješ post do samog kraja. Važno je da nemamo zlu nameru i da vodimo računa kako se ophodimo i ponašamo jedni prema drugima.

Iva Grgurić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/HIT

Bonus video:

00:15

Iva Grgurić diže tegove kao od šale!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track