ŽURKA DO ZORE

CELA ESTRADA SLAVI ŠTO POPOVIĆ ŽENI SINA! TRUBAČI GRME: Ove poznate ličnosti stigle su na SVADBU, sprema se prava FEŠTA! KURIR TV

Stars -

Poznati par Suzana Jovanović i Saša Popović danas pravi veliko veselje u jednom prestoničkom restoranu povodom svadbe starijeg sina Danijela i njegove partnerke Tijane.

Poznate ličnosti stigle su na venčanje, a među njima Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom, Goran Šljivić sa suprugom, Voja Nedeljković sa suprugom, Biljana Sečivanović, Ana Bekuta, Milan Mitrović sa trudnom ženom i drugi.

"Sigurno ću zapevati, svirao sam sa Danijelom, družili smo se, ima da pevamo i da se veselimo. Mladi ne sme niko da priđe, ona je sada na sigurnom. Biće zabavno", rekao je Milan Mitrović.

Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

Aleksandar Milić Mili došao je sa ženom na svadbu koju mnogi hvale za izgled, a nakon njega i Dragan Stojković Bosanac sa ženom i Sanja Kužet sa mužem.

Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 evra po osobi, gde će se naći bogato posluženje.

Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine. Budući supružnici uveliko žive zajedno, a obe porodice se lepo slažu.

1 / 20 Foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/A.D.

Bonus video:

01:52

Saša i Suzana otkrili šta su poželeli sinu i snajki za svadbu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track