ŽENU DARKA FILIPOVIĆA U OVOM IZDANJU RETKO VIĐAMO: Uvek pokaže previše, a sada rođendanskim stajlingom OSTAVILA BEZ TEKSTA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PRELEPA

ŽENU DARKA FILIPOVIĆA U OVOM IZDANJU RETKO VIĐAMO: Uvek pokaže previše, a sada rođendanskim stajlingom OSTAVILA BEZ TEKSTA! (FOTO)

Stars -

Pevač Darko Filipović već godinama uživa u skladnom braku sa atraktivnom Jasminom Filipović za koju mnogi tvrde da je jedna od najlepših supruga srpskih muzičara.

Jasmina često na svom profilu na svom Instagram profilu svoje pratioce iznenadi razgolićenim fotkama, kao i raznim provokativnim izdanjima, a tako je bilo i ovog puta.

Naime, Jasmina je proslavila svoj 33. rođendan, a za tu priliku ponela je nesvakidašnji kombinezon u boji kože, koji je samo u vidu crnih traka prekrivao intimu i koji je savršeno ocrtavao njenu izvajanu figuru, te mnogi nisu mogli da skinu pogled sa nje.

"Grmiš", "Sijaš", "Kakva bomba", "Predobro izgledaš", - bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod Jasminine objave, a mnogi su joj i čestitali rođendan i poželeli sve najlepše.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:40

SRBIJA DO TOKIJA! CEO SVET GLEDAO U SRPSKE SPORTISTE: Sonja Vasić i Filip Filipović su nosili zastavu Srbije na otvaranju OI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track