IDI ROBIJAJ KAO ČOVEK ILI VODI SLAGALICU! Bivši zadrugar UDARIO na Uroša Ćertića: Kaskader hoće u rijaliti preko VODITELJKE!
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić, Dragan Kadić

NOVI RAT

IDI ROBIJAJ KAO ČOVEK ILI VODI SLAGALICU! Bivši zadrugar UDARIO na Uroša Ćertića: Kaskader hoće u rijaliti preko VODITELJKE!

Stars -

Kaskader Uroš Ćertić nedavno se našao u centru skandala kada je izneo tvrdnje da je bio prisan sa voditeljkom Marijom Veljković.

Nakon toga započeo je medijski rat sa Jovanom Jeremić upravo zbog Veljkovićeve, te i sada se neretko oglašva na Instagramu kako bi iskoristio priliku da isproziva Jeremićevu.

Uroš Ćertić, Marija Veljković
foto: Kurir televizija, Zorana Jevtić

Međutim, sada je na njega udario bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka.

- J*bao vas Uroš Ćertić i ostali indijanci koji hoće u Zadrugu preko voditeljke ,,Slagalice" i to sa posedovanjem pištolja dobije nanogicu, a moji drugari robijaju po 2 godine samo za posedovanje istog. Zamisli postaneš ,,poznat" preko voditeljke, pa ja bih se roknuo od blama keve mi! A pritom, još hoće u Zadrugu sa nanogicom! Druže, idi odrobijaj k'o čovek ili vodi ,,Slagalicu", a ne tu neke nanogice da nosiš, zna se ko nosi nanogice. Propali kaskader i bivši od neke tamo voditeljke! Kakvo zvanje čovek ima, a?! I onda on proziva nešto Jovanu Jeremić, tuga brate! - napisao je Zverka.

Aleksandar Bogunović Zverka
foto: Damir Dervišagić

Inače, Jovana Jeremić najavila je da će tužiti Ćertića kako bi prestao da je spominje, i od tada se nije oglašavao. Kaskader je tada zbog voditeljke potkačio i kompozitora Aleksandra Milića Milija.

Aleksandar Milić Mili, Jovana Jeremić, Uroš Ćertić
foto: Nemanja Nikolić, Filip Plavčić, Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

03:20

BIĆE HAOS! UROŠ ĆERTIĆ SUROVO IZVREĐAO JOVANU JEREMIĆ: Ima više lapsusa od ZMAJA OD ŠIPOVA, za nju se svašta priča po BEOGRADU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track