KAJA ISKEŠIRALA 10.000 € ZA PUTOVANJE SA FUDBALEROM! Izabrala najskuplji hotel, raskoš na sve strane, NIJE ŠTEDELA za ovo!
Foto: Pritnscreen

godišnjica

KAJA ISKEŠIRALA 10.000 € ZA PUTOVANJE SA FUDBALEROM! Izabrala najskuplji hotel, raskoš na sve strane, NIJE ŠTEDELA za ovo!

Stars -

Pevačica Katarina Kaja Ostojić tri godine uživa u ljubavi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, a godišnjicu su proslavili u luksuznom hotelu u Dubaiju, a za ovo putovanje izdvojila je 10.000 evra.

Kaja Ostojić
foto: Printscreen

- Kaja je želela da iznenadi Matea na godišnjicu veze. Planirala je da mu kupi sat, ali se na kraju odlučila za romantično putovanje. Pošto zbog poslovnih obaveza dugo nisu mogli da putuju, Kaja je odlučila da odreši kesu i rezervisala je jedan od najskupljih hotela u Dubaiju - započinje izvor blizak paru i dodaje da pevačica nije htela da kaže fudbaleru gde idu, već mu je samo rekla da se spakuje i obavezno ponese kupaći:

- Danima ju je pitao gde putuju, ali je ona ćutala. Tek kada su došli na aerodrom, Mateo je shvatio da idu u Dubai. Kada su stigli u hotel, bio je fasciniran raskoši i glamurom. Zna on da je Kaja džek, ali je ponovo uspela da ga iznenadi - ističe izvor.

Čim su stigli u Dubai, Kaja i Mateo su pozirali za Instagram. Pevačica je i javno pokazala koliko voli fudbalera, pa je pored njihove slike napisala: "Moje sunce, moj mesec!"

Kurir.rs/I.B/Informer

Bonus video:

00:13

Kaja Ostojić na meti prozivki: Pevačica bez ovoga ne može, ljudi osuli paljbu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja