01:03

Sahrana Igora Starovića

pevač preminu u 56. godini

SAHRANJEN IGOR STAROVIĆ: Frontmen Divljeg kestena ispraćen na večni počinak uz OVU PESMU, TUGA na Lešću

Stars -

Frontmen popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je u utorak 17. maja, posle kraće bolesti, u 56. godini.

Legendarni pevač ispraćen je na večni počinak u 12 časova na beogradskom groblju ''Lešće''. On je sahranjen uz pesmu "Kristina".

sahrana, Igor Starović
foto: Kurir/Ana Denda, Dragan Kadić

Ožalošćena porodica je poslala poslednji pozdrav svom voljenom Igoru, i to braća Aleksandar, Boris i Andrej sa porodicama, ostala rodbina i prijatelji.

sahrana, Igor Starović
foto: Kurir/Ana Denda, Dragan Kadić

Saučešće primaju njegova braća za koju je bio veoma vezan. Ne mogu da sakriju bol i tugu koju imaju zbog prevelikog gubitka, te im mnogi prijatelji prilaze kako bi ih zagrlili i pružili reči utehe.

sahrana, Igor Starović
foto: Kurir/Ana Denda, Dragan Kadić

Među prisutnima je i njegova kuma pevačica Zorana Pavić, koja nije mogla da zaustavi suze zbog Igorevog odlaska.

Igor je proveo 10 godina u bendu "Divlji kesten" gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Nataša", "Gori, gori, srce moje".

Grupa je uživala veliku popularnost, održali su na hiljade koncerata širom zemlje i sveta, osvajali brojne muzičke nagrade. Pre nepunih godinu dana Igor i grupa "Divlji kesten" dobili su priznanje "Beogradski pobednik" za "doprinos i očuvanje tradicije u pop muzici".

Igor Starović
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/I.B/A.D.

Igor Starović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track