MAKROI PROSLAVILI SLOBODU SA KAJOM OSTOJIĆ! Era: Neću da pričam sa Nikolom! Ojdanić za Kurir priznao da je LJUT NA UNUKA!
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

NE ŽELI DA IH POVEZUJU

MAKROI PROSLAVILI SLOBODU SA KAJOM OSTOJIĆ! Era: Neću da pričam sa Nikolom! Ojdanić za Kurir priznao da je LJUT NA UNUKA!

Stars -

Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića i Duško Banjac priznali su delo posredovanja u elitnoj prostituciji zbog čega su dobili uslovnu kaznu od 14 meseci, kao i novčanu kaznu od po 400.000 dinara koju treba da plate. Nakon presude oni su pušteni iz pritvora i sve to su proslavili u jednom noćnom klubu sa Katarinom Ostojić.

Kaja Ostojić, Duško Banjac, Nikola Anđelić
foto: Dragan Kadić, Instagram

Kontaktirali smo Eru Ojdanića i pitali da li se video sa unukom i šta mu je rekao, ali i da nam da komentar na okupljanje Nikole, Duška i Kaje Ostojić u beogradskom klubu.

Era Ojdanić, Nikola Anđelić
foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

- Ne žilim uopšte da komentarišem pomenuta lica, razlog znate šta je. Živim svoj život, oni neka žive svoj. Da ne bi dolazili u sukob, bolje da ne komentarišem ništa - započeo je Era, a onda smo ga pitali da li bi dao šansu svom unuku da sednu da porazgovaraju:

Kaja Ostojić, Dušan Banjac
foto: Pritnscreen

- Ne, ne, ne, to je sve van mene i ne želim da me takve priče dotiču i da se spajaju sa mnom. Živim neki drugi svoj život - zaključio je Ojdanić.

Era Ojdanić
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

01:12

Era Ojdanić muva Vendi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track