KRSTILA SAM SE KADA SAM VIDELA DA IMAJU SE*S! Zorica se zgranula zbog Viki i Osmakčića, a evo zašto je LEGLA pored njih!
Foto: Printscreen/Pink, Ana Paunković

ŠOK

KRSTILA SAM SE KADA SAM VIDELA DA IMAJU SE*S! Zorica se zgranula zbog Viki i Osmakčića, a evo zašto je LEGLA pored njih!

Stars -

Rijaliti učesnici Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić šokirali su javnost kada su imali seks uživo u Zadruzi, dok je trajala žurka. Par nije mario što su im cimeri ušli u sobu, pa su nastavili akciju do kraja bez blama.

Era Ojdanić, Marko Osmakčić
foto: Printskrin/Pink

Ovaj prizor zgrozio je gledaoce Zadruge, pa su mnogi komentarisali da je pređena granica ukusa i da su Viki i Marko dotakli dno. Naime, tokom proslave venčanja Dalile Dragojević i Filipa Cara, kao i Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, svi su primetili da nema Viki i Marka, pa su ih potražili u sobi. Oni su tamo imali seks, ali ono što je šokiralo sve je to što nisu prestali s odnosom ni kada su ih zatekli na delu.

Umetnici na delu

Druge su zgrozili i Era Ojdanić i Zorica Marković koji su im prišli. Pevačica je legla pored para, dok im je Ojdanić pevao i smejao se.

Era Ojdanić
foto: Kurir televizija

- Ljudi, šta je ovo, sunce ti kalajsano. Sve sam u životu radio, ali da se neko kre*e i da mu peva Era Ojdanić... Kao da si moj sin, kralju - rekao je Era.

Zorica Marković
foto: Printscreen/Pink

Nakon što se oglasio pevač i za Kurir rekao da ga ne zanimaju osude, isto je rekla i Zorica, a onda je objasnila zbog čega je legla pored njih.

Era Ojdanić, Marko Osmakčić
foto: Printskrin/Pink

- Ne znam ko me je osudio, ali me zabole ku*ac. Ako je neko video, krstila sam se kada sam ih videla u krevetu. Ja sam tamo došla da radim, a oni se je*u. Zgranula sam se. Zato sam i legla pored njih da ih poprskam vodom, da im budem bliža. To je krajnje nepristojno, nisu nikoga ispoštovali, posebno pevače, pa sam reagovala. U sred belog dana to rade, dok mi pevamo, pravimo štimung, gledaju ih milioni ljudi, a oni se krkače.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Viktorijinom porodicom, ali nam se javilo jedno dete koje je reklo da kod kuće nema nikog starijeg, osim čiče, koji ne želi da priča.

Era Ojdanić, Marko Osmakčić
foto: Printskrin/Pink

Kurir.rs

Bonus video:

03:02

ERA URADIO NOVE ZUBE! Folker nabacio holivudski osmeh, iskeširao 5.000 € za porcelane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track