ANA BEKUTA PLAKALA I LJUBILA MRKIN GROB: A Daša se nije pojavila na pomenu, a evo šta je razlog
Foto: Stefan Stojanović MONDO, Nikola Anđić

Šest meseci bez Milutina Mrkonjića

ANA BEKUTA PLAKALA I LJUBILA MRKIN GROB: A Daša se nije pojavila na pomenu, a evo šta je razlog

Stars -

Tužna i uplakana Ana Bekuta pojavila se na Novom groblju kako bi svom Mrki održala šestomesečni pomen. Stajala je nemo posmatrajući njegov grob, dok su je sa obe strane pridržavali unuka Sonja i unuk Branko, koji su joj najveća podrška otkad je ostala bez životnog partnera.

Svoju tugu i suze krila je crnim naočarima i elegantnim šeširom. Kako su Mrkine partijske kolege došle da mu odaju počast i donesu cveće, pre svih Ivica Dačić, Ana je sama ređala bukete cveća na grob i nikome nije davala da se meša, a njen venac od belih rada u obliku srca je zauzeo centralno mesto. Ljubila je grob i mazila ploču, dok je uz nju stajala njena majka Milica Polić koja je mnogo volela Milutina, kao i Anin sin Igor.

1 / 13 Foto: Stefan Stojanović/Mondo

Iako su svi očekivali da će doći i Mrkina prva žena Daša, ona se ipak nije pojavila. Kako se šuška, želela je da izbegne gužvu, pa će navodno doći neki drugi dan, piše Star.

Milutin Mrkonjić, šestomesečni pomen
foto: Kurir/A.J.Panić

Na spomeniku je postavljen QR kod koji se očitava mobilnim telefonom i onda svi mogu pogledati Mrkinu biografiju, a Ana je nekoliko puta prinosila svoj mobilni da proveri da li sve funkcioniše kako treba.

00:41

Šest meseci od smrti Milutina Mrkonjića Mrke: Ana Bekuta neutešna nad Mrkinim grobom

kurir.rs

Bonus video:

01:00

BEKUTA DOKAZALA DA JE PROFESIONALAC I KAD JOJ JE NAJTEŽE: Ana zapevala, a Cecina ćerka sve snimila! Emocije naviru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track