Najnovije vesti

SAŠA VIDIĆ JOŠ ŽEŠĆE UDARIO NA VIKI Nakon što je zapretila TUŽBOM, kreator joj poručuje: Smrdiš kao tigar, PEVALA SI NA KUPUSIJADI
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

BUKTI RAT

SAŠA VIDIĆ JOŠ ŽEŠĆE UDARIO NA VIKI Nakon što je zapretila TUŽBOM, kreator joj poručuje: Smrdiš kao tigar, PEVALA SI NA KUPUSIJADI

Stars

Saša Vidić žestoko je u svom stilu odgovorio Violeti Viki Miljković, koja je preko svog advokata poručila da će presaviti tabak i pravdu potražiti na sudu.

Viki Miljković, Saša Vidić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Povod za tužbu je kreatorov intervju za naš list u kome je, između ostalog, rekao da pevačici nije dozvoljavao da nosi njegove kreacije osim ako ih ne kupi, kao i da pevačica "smrdi" i da joj se cela kuća oseća na podvarak.

- Viki, draga moja Viki! Smrdiš na podvarak, smrdela ti je i kuća. Ne znam sad da li ti i taj stan smrdi na podvarak. To je pod broj jedan. Broj dva: smrdiš generalno kao tigar zato što ne koristiš dezodorans. To i sama znaš. Pod broj tri: koji integritet ti imaš, pevaljko. Pevala si dok nije bilo "Granda" na vašaru i Kupusijadi! Ćuti, Viki, sramoto! - oštro joj je poručio Vidić.

Kreator je istakao da Viki može slobodno da ga tuži, ali i da joj da sprema kontratužbu.

- Super. Samo neka Viki tuži. Ide tužba, pa će onda kontratužba. Ne znam šta hoće kad ona smrdi? Kako se ne seća haljine koju sam joj pozajmio iz "Zekstre", imam svedoke koji su još živi. Nisam više mogao da prodam tu haljinu koju je nosila od smrada. Ni hemijsko nije moglo da je opere - završio je u svom stilu Vidić.

Viki Miljković
foto: ATA images

Podsetimo, Viki je preko svog advokata demantovala sve što je u intervjuu o njoj ispričao kreator.

- Ovim putem demantujem neistinite informacije koje su u mediju Kurir.rs objavljene o meni. Nije istinita informacija koja je navedena u tekstu, a odnosi se na moje nepokretnosti i nepokretnosti moje porodice. Neistinita je i informacija da ja kupujem garderobu sumnjivog porekla i da nosim falsifikate. Takođe, neistinita je i informacija koja se odnosi na moju privatnost. Sve navedene informacije o meni predstavljaju grubu neistinu i duboko mi vređaju ličnost - navela je Viki u odgovoru.

Saša Vidić, Viki Miljković
foto: Kurir, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/ Aleksandar Panić

Bonus video:

BIĆE TO ŽESTOK OKRŠAJ KUMA: Viki Miljković progovorila o Ceci
04:48

BIĆE TO ŽESTOK OKRŠAJ KUMA: Viki Miljković progovorila o Ceci

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja