01:12

CAR JE MUFLON I KRETEN! Taki dobio pitanje od kog mu je ZAMALO POZLILO: Maji ne želim ta DVA ZLA NIKADA VIŠE

BEZ DLAKE NA JEZIKU

CAR JE MUFLON I KRETEN! Taki dobio pitanje zbog kog mu je ZAMALO POZLILO: Maji ne želim ta DVA ZLA NIKADA VIŠE

Stars -

Radomir Marinković Taki na pitanje voditelja Ivana Gajića dotakao se Maje i njenih bivših momaka gde je imao šta da kaže.

Naime, Taki je istakao da Maji ne može da bira momka, ali da jedina stvar koju traži jeste da taj neko bude dobar prema njoj.

- Samo da bude dobar prema mojoj Maji i da cveta ljubav. Ne mogu ja njoj da biram dečka - rekao je Taki u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Voditelja Ivana Gajića je potom interesovalo da li bi Taki mogao da izabere između Janjuša i Filipa Cara.

- Da moram da biram između Janjuša i Filipa Cara, od ta dva zla ne biram ni jednog. Ovaj muflon odnosno kreten Car ju je diskvalifikovao, jer je Maja tu njima smetala. Videli smo na kamerama šta je on radio. Ni sa Janjušem nije bolje prošla. Iz Zadruge 4 je izašla bez dinara, provela je tamo 10 meseci. Između ta dva zla ne može da se izabere - rekao je Taki.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

Maja Marinković otputova u Egipat i pokazala kako uživa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja