MUŽ I JA SMO JE CEO ŽIVOT UDALJAVALI OD MUZIKE: Ćerka Sanje Doležal upisala akademiju u Londonu, htela da nasledi majku!
Foto: printScreen jutjub

GRADI KARIJERU

MUŽ I JA SMO JE CEO ŽIVOT UDALJAVALI OD MUZIKE: Ćerka Sanje Doležal upisala akademiju u Londonu, htela da nasledi majku!

Stars -

Malo koji mladi pevač ima tu privilegiju i čast da odrasta i gradi karijeru uz svog poznatog oca ili majku iz iste struke. Lea Šarić, ćerka pevačice Sanje Doležal je zato pod srećnom zvezdom.

Još od svoje 15 godine, mlada Lea peva i piše pesme, i izvodi ih na koncertima svoje majke. Nekadašnja pevačica Novih fosila, Sanja je otpevala pesmu sa nekadašnjim pevačem “Bijelog dugmeta” Alenom Islamovićem koju je Lea napisala.

Lea je pokazala muzičku zrelost tako da je Sanja tad pričala da ni sama ne zna da li da se raduje ili da bude zabrinuta zbog puta kojim kreće njena ćerka.

Sanja Doležal
foto: Printskrin

“Suprug i ja smo udaljavali ćerku ceo život od muzike, a ona je to volela. Stalno smo joj govorili: 'Samo ti pevaj, nek ti to bude ljubav, ali završi neki fakultet'. Ipak, nismo uspeli u našoj nameri. Na kraju je upisala džez akademiju u Londonu”, izjavila je Doležal jednom prilikom.

Vremenom, Lea je porasla, stvara i piše muziku. Sluša džez, soul, fank, bluz i trudi se da nikako ne ostane u jednom muzičkom žanru. Ipak, kako je jednom prilikom rekla, pomoć roditelja joj mnogo znači.

"Znači mi puno što imam priliku rasti uz ljude koji me poznaju i žele mi sve najbolje, preneli su mi duh uživanja u muzičkim druženjima, ali i naučili profesionalnosti i dostojanstvu, koje uspevaju da održe na visokoj razini čak i nakon toliko godina", ispričla je Lea u jednom intervjuu.

Sanja Doležal
foto: Printskrin / You Tube

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:15

PROBLEMI U RAJU! Poznata pevačica zaprosila svog supruga, a sad OTKRILA ŠTA JE NERVIRA: KO BI REKAO DA JE BAŠ TO?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track