SOFRA SVIRA, RADANOVIĆ PEVA, SVE SPREMNO ZA GALA SVADBU: Udaje se Anđela, BIVŠA devojka LUKE JOVIĆA! Evo šta kaže SVEKAR!
Foto: AP/Manu Fernandez, Zorana Jevtić, Instagram

slavlje

SOFRA SVIRA, RADANOVIĆ PEVA, SVE SPREMNO ZA GALA SVADBU: Udaje se Anđela, BIVŠA devojka LUKE JOVIĆA! Evo šta kaže SVEKAR!

Stars -

Bivša devojka Luke Jovića sa kojim ima sina Davida, Anđela Manitašević, ovog vikenda izgovoriće sudbonosno "da" izabraniku Nemanji Brankoviću, sa kojim je nedavno dobila ćerku Lolu.

Luka Jović, Sofija Milošević, Anđela Manitašević
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Par je veliko svadbeno veselje zakazao za 5. jun u jednom prestoničkom elitnom restoranu i to za više od 200 zvanica. Tamo će se venčati pred matičarem, a pre toga će obaviti i crkveno venčanje u Crkvi Svetih Apostola Petra i Pavla. U pitanju je jedna od najstarijih crkvi u Beogradu, a u blizini je Topčiderski park gde će obaviti fotografisanje.

Inače, goste će zabavljati orkestar Ace Sofronijevića, na čemu je insistirao Nemanja, a, kako saznajemo, pevaće i Sloba Radanović. Mladenci su već pripremili i spisak pesama koje žele da se nađu na repertoaru.

Aca Sofronijević
foto: Printscreen/Instagram

Kako kaže naš izvor, Anđela i Nemanja su se dosta i sami angažovali oko organizacije venčanja, pa je tako ona birala dekoraciju, a zajedno sa verenikom i svadbenu tortu koja će biti na nekoliko nivoa. Kada je hrana u pitanju, na meniju će se naći razne đakonije, počev od domaćih, tradicionalnih jela, pa sve do egzotike i stranih specijaliteta. I za piće su mladenci dali dosta novca, pa će se pored sokova, služiti najskuplja vina i drugi alkoholni napici. U večernjim satima biće organizovan i vatromet, pa će sve zvanice izaći ispred kako bi uživali u prelepom pogledu.

Prema priči našeg sagovornika upićenog u organizaciju gala slavlja, Anđelin sin David, kojeg je dobila u vezi s Lukom Jovićem, kao i ćerka Lola koju je dobila sa Nemanjom, prisustvovaće venčanju.

- Nemanja i Anđela su imali emotivnu veridbu prošle godine kada ju je on zaprosio na Kalemegdanu. Tada su se dogovorili da svadbu organizuju ove godine. Anđela se nedavno porodila, pa će i njihova ćerka prisustvovati venčanju - kaže izvor.

Inače, Nemanja je fudbaler i sin legendarnog atletičara Slobodana Brankovića, koji trenutno obavlja funkciju direktora Ateltskog saveza Srbije. Kako je za Kurir rekao ponosni otac, raduje se venčanju naslednika i dodaje da ga je rođenje unuke promenilo.

Slobodan Branković
foto: Starsport©

- Kako da vam kažem, san svakog roditelja je da oženi sina i uda ćerku. Prvo da ih izvede na pravi put, a sada i ovo što se nama događa. Pored svih poslovnih obaveza koje sam imao pred svetsko prvenstvo, rodila se Lola, koja nam je promenila svet. Sada se približava i svadba, a mi ćemo učiniti sve da se mladenci osećaju dobro i da im ispunimo želje, da sa našim prijateljima provedemo lep dan i veče - rekao je Slobodan za Kurir.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić

Bonus video:

03:47

RASTA SNIMA FILM O SVOM BORAVKU U CZ-U! Ispivaće sve tajne iz ćelije 3211: Uključena EMINENTNA glumačka ekipa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja