OVO SU SPAVAĆE SOBE POZNATIH DAMA SA ESTRADE: Sve sređeno sa UKUSOM, luksuz na sve strane, a NJOJ je to omiljeno mesto za SELFIJE
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Nemanja Nikolić, Shutterstock

prelepo

OVO SU SPAVAĆE SOBE POZNATIH DAMA SA ESTRADE: Sve sređeno sa UKUSOM, luksuz na sve strane, a NJOJ je to omiljeno mesto za SELFIJE

Stars -

Iako je spavaća soba jedna od prostorija u kući koje se smatraju najintimnijim, pojedine domaće zvezde nisu odolele, a da se ne pohvale i javnosti pokažu kako izgledaju njihove spavaće sobe.

Glumica Lidija Vukićević važi za nekoga ko zaista ume da uživa, kako u životu, tako i u lepoti koja je svakodnevno okružuje.

Ona je svoj dom sredila tako da predstavlja njenu malu oazu u kojoj je jedino opuštanje moguće.

Poseban akcenat Lidija je "stavila" na detalje, fotografije uglavnom njenih portreta i ćveće, a sve stvari su u retro fazonu.

Zorica Brunclik još jedna je do dama sa javne scene koja je otvorila vrata svog doma i pokazali najintimnije delove.

Pevačicinu karijeru obeležila je njena pink kosa, koja joj je zaštitni znak i dan danas, pa su i u njenoj raskošnoj vili u kojoj živi sa suprugom zastupljeni pink tonovi, naročito kada se radi o spavaćoj sobi.

Zorica Brunclik
foto: Printscreen/Youtube

Naime,njihova spavaća soba je posebno zanimljiva - krase je baldahin krevet, ogledalo, svilena posteljina, svako ima svoj ulaz i svoj deo kupatila u kojem je džakuzi, obeleženi su i peškiri, a čak i WC šolje su "personalizovane"...

Zorica Brunclik
foto: Printscreen/Youtube

Pevačica i rijaliti zvezda Kristina Kija Kockar u više navrata je na društvenim mrežama pokazivala svoj skromni dom, a kako je i sama navela, u spavaćoj sobi provodi najviše vremena.

Sređivanju tog kutka se posebno posvetila, a je urađena u industrijskom stilu. Zid iza kreveta krase cigle, a ono što je uglavnom svima zapalo za oko jeste kupatilo sa staklenim vratima, tako da iz kreveta direktan pogled pruža se upravo na kupatilo i tuš kabinu.

Kristina Kija Kockar
foto: Printscreen

Seka Aleksić je pevačica čija vila je sigurno jedna od najvrednijih na estradi.

Međutim, Sekina spavaća soba je sređena u toplijim tonovima, a detalji su minimalni. Kako su joj deca još uvek mala, pored kreveta se nalazi i krevetac u kojem verovatno spava njen mlađi naslednik Jovan.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

Za pevačicu Teodoru Džehverović spavaća soba je samo "usputna" stanica, makar je tako sudeći po fotografijama iz iste.

Naime, pevačica u sobi poseduje samo prostrani bračni krevet i garderober koji je kompletno u staklu, a gde se ona često fotografiše.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

02:18

ONO ŠTO JE SEKA DOBILA ZA GODIŠNJICU BRAKA OD MUŽA RETKO KOJA ŽENA DOBIJE Prodavac nam je samo rekao: ZAR JE DO TOGA DOŠLO?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track