TRUDNA EDITA ARADINOVIĆ?! Sestra Indi podgrejala sumnje, a samo pre mesec dana molila UNIVERZUM za ovo
Foto: Printscreen/Instagram

prinova

TRUDNA EDITA ARADINOVIĆ?! Sestra Indi podgrejala sumnje, a samo pre mesec dana molila UNIVERZUM za ovo

Stars -

Edita Aradinović je navodno u blagoslovenom stanju. Pevačica nije potvrdila tu vest, dok je njena sestra Indi Aradinović izjavom dodatno podgrejala sumnje.

- Ne smem da potvrđujem sestrinu trudnoću. To nije mala stvar. Ona je prva koja treba da da izjavu za tako nešto veliko. Inače, ja ću prva da vam dam komentar kada ona objavi javno - rekla je Indi.

Edita je pre mesec dana dok je boravila u Crnoj Gori napisala i da moli Boga da nađe dečka, sudeći po informacijama o trudnoći izgleda da su joj uslišene želje.

Edita Aradinović
foto: Printscreen/Instagram

- Pošto vidim da je moderno imati dečka, molim univerzum da poradi na tome narednih meseci. Samo ne sad, završavam album, sređujem um, telo... Tako negde u julu - napisala je pevačica tada.

Inače, mlada pevačica je i iznenadila sve kada se našla u zagrljaju mladog Crnogorca kojeg je predstavila kao svog budućeg muža pre nepunih mesec dana. Odmah je napisala da je u pitanju šala, ali nije otkriveno ko je osvojio srce pevačice.

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

00:06

REKLA SAM DA! Edita Aradinović pokazala svetlucavi PRSTEN, svi se zapitali ko je muškarac, a ona rešila MISTERIJU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja