00:32

Mladenci u limuzini krenuli ka hotelju na gala slavlje

prelepo

DIJAMANTSKA OGRLICA BODE OČI! Katarina Grujić i Gobelja ZABLISTALI na venčanju, a u kumin STAJLING su svi gledali! (FOTO)

Stars -

Katarina Grujić i Marko Gobeljić su se venčala u kripti Hramu Svetog Save, a glamurozno veselje organizovali su u jednom prestoničkom hotelu.

Fudbaler je rešio da ne štedi na ovaj dan pa je čim je stigao pred Hram trubače kitio sa po 50 evra. Gobelja je pridržavao Kaćinu venčanicu, a do Hrama ih je pratilo sedam telohranitelja.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Marko je inače, po starom srpskom običaju prethodno kupio mladu za 5.000 evra. Kaća je držeći se za mladoženju, koji je nosio u naručju ćerkicu Katju, zablistala u venčanici od 20.000 evra, dok je oko vrata nosila dijamantsku ogrlicu.

Pao je i poljubac pred svima, a kuma Andrena Čekić izenadila je svojim stajlingom, koji kako mnogi komentarišu nije prikladan za crkveno venčanje. Ona se pojavila u odelu ispod kojeg je imala samo korset iz kog umalo nisu ispale grudi.

Na glamuroznom slavlju će se gostima služiti najskuplje piće, biće i torta od 15 spratova, a mlada će odenuti haljinu od 20.000 evra.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić, Venčanje
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:36

Kaća i Gobelja tri puta išli oko ikone što simbolizuje večnost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track