POLA ESTRADE NA SVADBI KAĆE GRUJIĆ I GOBELJE: Prijovićkin dekolte nikad veći, Anastasija u BELOM, a žena fudbalera sva u PROVIDNOM
Foto: Kurir, Printscreen/Instagram

veselo

POLA ESTRADE NA SVADBI KAĆE GRUJIĆ I GOBELJE: Prijovićkin dekolte nikad veći, Anastasija u BELOM, a žena fudbalera sva u PROVIDNOM

Stars -

Katarina Grujić i Marko Gobeljić venčali su se danas u Hramu Svetog Save, nakon čega je usledio skandal kada je obezbeđenje na pevačicin zahtev teralo novinare iako su ih mladenci sami zvali da prisustvuju svečanoj ceremoniji.

Na svadbi Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića okupilo se "pola estrade", a među njima je bila i pevačica Aleksandra Prijović.

Aleksandra je za ovu priliku obukla izazovnu, zelenu haljinu, kojom je, istakla svoj dekolte, a društvo joj je pravio brat njenog muža, Filipa Živojinovića - Viktor.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen/Instgaram

Takođe, supruga fudbalera Milana Borjana, Snežana Borjan izabrala je nesvakidašnju haljinu.

Sneža se snimala u ogledalu pred polazak na venčanje i otkrila da je kreacija optočena kristalima providna, a mnogi su se zapitali da li nešto nosi ispod haljine.

Snežana Borjan
foto: Printscreen

Anastasija Ražnatović zablistala je u beloj kombinaciji.

Miroljub Aranđelović Kemiš došao je u sivo odelo, a Zorica Brunclik je zablistala u crno-sivoj kombinaciji.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Među prvima na venčanje došli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, a posle njih došli su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Zlata Petrović, Tamara Milutinović, Svetlana i Anastasija Ražnatović, Mija Borisavljević, Zlata Petrović sa sinom Jovanom Pejićem i mnogi drugi.

Podsetimo, Grujićka je nakon crkvenog venčanja rekla da će izjavu dati ispred hotela, a ne sada i da ne vidi razlog zbog čega je to problem.

Ovakav stav iznenadio je sve, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate venčanje i da im je obećana izjava.

Takođe, kada su novinari nešto kasnije došli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbeđenje mladenaca ih je oteralo, uz obrazloženje da je to bio pevačicin zahtev.

Marko Gobeljić u jednom trenutku pojavio se ispred hotela i pozdravio novinare, ali i najavio da će veselje trajati do kasnih jutarnjih časova.

Katarina Grujić
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:10

Katarina Grujić slavi devojačko, a sa njom i ONE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja