ANASTASIJA ZBOG GUDELJA ZBRISALA SA SVADBE KAĆE I GOBELJIĆA: Ražnatovićka se oglasila sa TRIBINA i šokirala POTEZOM! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NEOČEKIVANO

ANASTASIJA ZBOG GUDELJA ZBRISALA SA SVADBE KAĆE I GOBELJIĆA: Ražnatovićka se oglasila sa TRIBINA i šokirala POTEZOM! (FOTO)

Stars -

Pevačica Kaća Grujić i fudbaler Marko Gobeljić zavetovali su se pred Bogom na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, a Anastasija Ražnatović je na slavlje došla sa Cecom.

Ražnatovićka je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa utakmice Srbija-Norveška gde je nastupao njen izabranik Nemanja Gudelj.

Nažalost po nju i njenog dečka, Orlovi su poraženi od Norveške, a odluka da Anastasija napusti svadbu Kaće i Marka je mnoge šokirala.

Anastasija
foto: Peintsceeeb

Podsetimo, Grujićka je nakon crkvenog venčanja rekla da će izjavu dati ispred hotela, a ne sada i da ne vidi razlog zbog čega je to problem.

Ovakav stav iznenadio je sve, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate venčanje i da im je obećana izjava.

Takođe, kada su novinari nešto kasnije došli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbeđenje mladenaca ih je oteralo, uz obrazloženje da je to bio pevačicin zahtev.

Marko Gobeljić u jednom trenutku pojavio se ispred hotela i pozdravio novinare, ali i najavio da će veselje trajati do kasnih jutarnjih časova.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:24

Anastasija podelila snimak malog Željka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track