SKANDALOZNI SNIMAK SA SVADBE KAĆE I GOBELJE: Bahata mlada URLALA na goste, RUŽNIJE nije moglo, a evo šta je razlog (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, screenshot

čemu nervoza tolika

SKANDALOZNI SNIMAK SA SVADBE KAĆE I GOBELJE: Bahata mlada URLALA na goste, RUŽNIJE nije moglo, a evo šta je razlog (VIDEO)

Stars -

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se u kripti Hrama Svetog Save, a osim najveće torte viđene na svadbi od 10 spratova, pričaće se i o skandalu koji su imali novinari sa obezbeđenjem ispred hotela, a sad i o mladinom neprimernom ponašanju.

Iako bi trebalo da su mladenci opušteni i na taj dan posvećeni samo sebi i svojoj sreći, izgleda da su bili nešto napeti i nervozni. Snimak koji je osvanuo na društvenoj mreži Tik-tok pokazao je pravo lice mlade.

Katarina Grujić
foto: Printscreen

Naime, Grujićeva je ulazila u crkvu, prvo je išla pod ruku sa Markom koji ju je potom predao ocu. U jednom trenutku, neko je u gužvi ili samo šali stao na njenu venčanicu i ona je besno vrisnula iz sveg glasa: "Aloo"! Svi su ostali šokirani takvom njenom reakcijom.

Podsetimo, šuška se da je svadba koštala neverovatnih 400.000 evra, a da je njen otac za tri venčanice koje je pevačica nosila iskeširao čak 90.000.

00:39

Kaćina i Gobeljina svadba čist LUKSUZ, VATROMET i TRBUŠNE PLESAČICE

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track