00:15

Aca Lukas na konferenciji za štampu povodom početka snimanja filma i serije “Kafana na Balkanu”

krstarenje

ACA LUKAS KAPETAN KAFANE NA BALKANU: Film nije samo o meni, već o 90-im, a Al Paćino bi me najbolje odglumio! Kija ima jednu ŽELJU

Stars -

Aca Lukas se na konferenciji za štampu povodom početka snimanja filma i serije “Kafana na Balkanu” pojavio na brodu kojim će se krstariti, mašući okupljenim predstavnicima medija.

1 / 12 Foto: Nenad Kostić

Saša Mirković i Kristina Kija Kockar zajedno sa pevačem dočekali su goste. Svi su srećni što uskoro počinje snimanje dugoočekivane serije, koja će verno prikazati život Ace Lukasa i šta se sve dešavalo na estradi tokom njegove bogate karijere.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Kiji Kockar je priznala da je njen album procurio zbog čega je bila tužna. Ona je otkrila da neće imati ulogu u filmu ni u seriji, a ga može, volela bi da igra žensku verziju Saše Mirkovića.

00:15

Aca Lukas na konferenciji za štampu povodom početka snimanja filma i serije “Kafana na Balkanu”

Nijedno okupljanje a gde je Aca nije moguće bez pesme, samo je ovaj put Lukas seo za klavijature i zapevao tuđe pesme, jer se, kaže, umorio od svojih.

Aca je otkrio i da neće biti ljubavnih scena u seriji i filmu, jer to nije indijska serija.

"Ja nisam ni Laza Kostić ni Đura Jakšić, ni Nikola Tesla, niti će da stoji ploča tamo gde sam ja rođen ili ovde je živeo. Ne daj bože da stave pa da me nađe policija", našalio se Lukas pred novinarima.

Ovo nije serija o meni, ovo je serija o jednom vremenu, jednoj epohi, o devedesetim, možda me hvata nostalgoja o tim devedesetim. One nisu takve kakve su predstavljene", rekao je pevač i našalio se da bi voleo da je u najužem izboru da ga igra na filmu Al Pacino.

Lukas je dodao da nikad ne bi igrao sebe u seriji, o tome nije ni razmišljao, iako su mu svi to predlagali.

Kasting glumaca je još u toku a serija i film će se dosta razlikovati.

1 / 19 Foto: Nenad Kostić

kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:14

Aca Lukas stigao u arenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track