00:34

Bahati mladenci

BEZOBRAZLUK

BAHATA MLADA! Kaća VRIŠTALA na goste, ZVALA NOVINARE na svoju svadbu s Gobeljićem, pa poslala obezbeđenje DA IH OTERA! (VIDEO)

Stars -

Venčanje Katarine Grujić i Marka Gobeljića obeležilo je skandalozno ponašanje mladenaca, pre svega pevačice, prema predstavnicima sedme sile, ali i pojedinih gostiju.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić, Venčanje
foto: Ana Paunković

Zbog bahatog ponašanja, ali i odbijanja da daju izjave koje su im obećane, mediji su se ujedinili i zajednički napustili teren. Inače, nekoliko dana pred venčanje novinarima je stigao poziv od Grujićkine saradnice da isprate dolazak zvanica ispred hotela, što je bilo onemogućeno.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Kurir Privatna Arhiva

Iako je na početku slavlja delovalo da će sve proteći u najboljem redu, problemi su nastali već na ulasku u Hram Svetog Save, gde je i održano crkveno venčanje. Mlada je bila veoma nervozna, a to se može zaključiti i po snimku, koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako je neko u gužvi stao na njenu venčanicu, a ona je besno vrisnula: "Aloooo!". Kako Kurir saznaje od izvora koji je prisustvovao venčanju u kripti, glavni razlog bezobraznog ponašanja pevačice i fudbalera bio je kada su oni saznali da su fotografije i snimci sa venčanja, koje nisu hteli da budu objavljeni u medijima, već bili na portalima. Odmah su pozvali jednog od članova obezbeđenja, rekli mu da su nesposobni i da su ih džaba unajmili u tolikom broju, kada nisu uspeli da im zaštite privatnost.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Kurir Privatna Arhiva

Kako ju je ovo dovelo do ludila, Katarina je svoj bes iskalila na brojnim medijskim ekipama, koji su ih čekali za izjavu i poziranje pred hramom. - Dogovorili smo se ispred hotela, ne znam što sad pravite problem - povikala je Kaća.

Katarina Grujić
foto: Printscreen/Instagram

Ni situacija u samoj limuzini, kako smo saznali, nije bila bolja. Ona je tada i sama videla fotografije i snimke sa venčanja u kripti, pa je naredila obezbeđenju da niko ne sme da uđe u hotel i da neće davati nikakve izjave, jer su novinari ispali bezobrazni prema njoj, iako smo samo radili svoj posao. Kada su stigli pred hotel mladenci su pobegli unutra. Iako je više od 30 predstavnika medija čekalo da Gobeljići izađu i daju obećanu izjavu, oni to nisu uradili. Marko je u jednom trenutku napustio hotel, ali je samo prošao pored novinara koji su ga dozivali.

Katarina Grujić
foto: Printscreen

Nije želeo da ispozira ili da nam kaže kako se oseća nakon venčanja, već se cinično smejao i nije se okretao na naše pozive. Posle nekoliko minuta, se vraćao u hotel, tada je zastao i fotografisao se, nakon čega je rekao: "sada ćemo izaći da damo izjave", ali, to se naravno nije dogodilo. Štaviše, obezbeđenje je ubrzo počelo da gura novinare i da ih udaljava od ulaza u hotel, jer, kako su rekli, tako je zahtevala mlada. I pojedini gosti su bili bezobrazni i drali se na novinare da od gužve ne mogu da znaju gde treba da uđu, iako su znali da dolaze na svadbu dve poznate ličnosti i da će sve biti puno predstavnika medija.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Kurir Privatna Arhiva

Mladenci se sad peru

Došlo je do nesporazuma, žao nam je što je tako ispalo

Kada su saznali da su se novinari pobesneli što im je onemogućen rad, mladenci su preko prijatelja poslali saopštenje.

Katarina je očigledno shvatila da više neće imati podršku, koju je imala i koja joj je neophodna u poslu, pa je pokušala da se opere zbog sramnog postupka.

- Dragi predstavnici sedme sile, usled euforije saznajemo da je došlo do nesporazuma. Mi smo po protokolu u dolasku u hotel otišli na slikanje, nakon čega smo planirali da damo izjave i ispoziramo vašim fotoreporterima. Kada smo izašli da to učinimo, saznajemo da je došlo do nesporazuma. Žao nam je što je tako ispalo i to kada je jedan od najlepših dana u našim životima. Saljemo vam fotografije i snimak prvog plesa - stoji u saopštenju koje su potpisali Katarina Grujić i Marko Gobeljić.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić, Venčanje
foto: Ana Paunković

Novinari smetali i posle prvog venčanja

Gobelja od Kurira tražio da izbriše slike nakon svadbe na salašu

Katarina i Marko organizovali su krajem avgusta prošle godine, tajnu proslavu venčanja na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, pa iako su hteli da se sakriju od javnosti, to im nije uspelo.

Naša ekipa tada je mladence uhvatila kada su se kolima vraćali sa imanja. I dok nervozna Katarina tada nije želela da izlazi iz automobila, Gobeljić je prišao kolima u kojima se nalazila naša ekipa i otvorio vrata, zamolivši nas da ih ne snimamo. Objasnio je da razume naš posao, ali da bi bilo najbolje da obrišemo snimke.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić, Venčanje
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/ A.Denda/A.Panić

Bonus video:

00:10

Katarina Grujić slavi devojačko, a sa njom i ONE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja