SESTRA ŽENE FUDBALERA MAMILA POGLEDE NA SVADBI: Kažu da je BOMBA i ista Anđela, a evo koje je zaduženje imala na VENČANJU! (FOTO)
Foto: ATA Images

DVE LEPOTICE

SESTRA ŽENE FUDBALERA MAMILA POGLEDE NA SVADBI: Kažu da je BOMBA i ista Anđela, a evo koje je zaduženje imala na VENČANJU! (FOTO)

Stars -

Anđela Manitašević i Nemanja Branković venčali su se danas, 5. juna, a mladina sestra Vanja Manitašević privukla je veliku pažnju svojim izgledom.

Vanja je kitila svatove, pa se ispred crkve pojavila sa korpom i ukrasima, a svi su odmah primetili da ona i Anđela neverovatno liče.

Mladina sestra blistala je u plavoj, elegantnoj haljini, koja je istakla vitku liniju, a diskretna šminka istakla je njenu prirodnu lepotu.

Anđela Manitašević, Nemanja Branković
foto: ATA Images

Vanja nije skidala osmeh s lica, po kom su, između ostalog, mnogi shvatili da su ona i Anđela sestre, jer imaju identičan osmeh.

Podsetimo, Anđela i Nemanja su se zakleli pred Bogom na večnu ljubav u Topčiderskoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla. Svadbeno veselje su nastavili u jednom luksuznom restoranu u Beogradu, gde je održana i ceremonija građanskog venčanja.

Slobodan Branković, Venčanje, Andjela Manitašević, Nemanja Branković
foto: Ana Paunković

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Voditeljka otkrila da li je u ljubavi: Dušica Jakovljević objavila snimak sa dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track