ALBINO NAŠAO SVOG ŠEĆERA, ALI TO NIJE MILICA PAVLOVIĆ: Paparaco Kurira uslikao muzičara sa misterioznom DEVOJKOM U ŠOPINGU
Foto: Kurir, Instagram

NIJE USPEO DA SE SAKRIJE

ALBINO NAŠAO SVOG ŠEĆERA, ALI TO NIJE MILICA PAVLOVIĆ: Paparaco Kurira uslikao muzičara sa misterioznom DEVOJKOM U ŠOPINGU

Stars -

Stjepan Jelica, poznatiji kao Albino, u centru je pažnje medija otkad je izašla njegova duetska pesma "Šećeru", koju peva sa Milicom Pavlović.

Albino
foto: Kurir

Iako se on već duže vreme bavi muzikom, tek ga je pesma sa starijom koleginicom vinula u estradni vrh, pa sada svi žele da saznaju nešto više o ovom momku specifičnog izgleda. Posebno o njegovom emotivnom životu, koji je vešto krio. Do sada.

Albino
foto: Kurir

Tako je naš paparaco uslikao Albina u jednom beogradskom šoping-molu, gde je sa misterioznom devojkom šetao i obilazio prodavnice. Ipak, najviše su se zadržali u jednoj prodavnici nakita, gde je mlada dama, za koju smo iz njegovog bliskog okruženja saznali da je u emotivnoj vezi s njim, birala nakit. Nakon što su se u zlatari zadržali izvesno vreme, srećni i zadovoljni napustili su tržni centar i uputili se ka muzičkom studiju, iz koga je Albino kasnije tog dana kačio storije na Instagramu.

Albino
foto: Kurir

Podsetimo, muzičar je nedavno u jednom od intervjua domaćim medijima otkrio kako je došlo do saradnje sa Pavlovićevom.

Albino
foto: Kurir

- Poklopila se energija. Ta pesma je bila po strani neko vreme. Nismo znali šta ćemo konkretno sa njom, ali smo znali da će biti megahit. Bilo je pitanje kada će Milica da dođe i da je "zasladi" dodatno. Baš smo zadovoljni. Mislim da je baš pomeranje granica. Tome smo se nadali. Sve je nekako bilo spontano - rekao je Albino.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

01:03

Šok intervju Milice Pavlović: Aca Lukas nije više moj prijatelj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track