04:05

KRISTIJAN ZAUVEK PRECRTAO BIVŠU SUPRUGU! Zbog sadašnje devojke se odlučio na SKANDALOZAN POTEZ, ono što je uradio će vas ŠOKIRATI

otkrio zbog čega je to uradio

KRISTIJAN ZAUVEK PRECRTAO BIVŠU SUPRUGU! Zbog sadašnje devojke se odlučio na SKANDALOZAN POTEZ, ono što je uradio će vas ŠOKIRATI

Stars -

Bivši rijaliti igrač Kristijan Golubović otvorio je dušu u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji o svom trećem braku sa Ivanom, koja mu je rodila ćerku Veru.

kurir tv
foto: Kurir televizija

Kristijan Golubović šokirao je javnost kada je na svom profilu na Instagramu pokazao šta je uradio sa istetoviranim likom svoje bivše žene Ivane.

Naime, on je odlučio da precrta tetovažu sa Ivaninim likom, a sada je otkrio voditelju Ivanu Gajiću zbog čega je to uradio, ne želeći da ukloni crtež.

kurir tv
foto: Kurir televizija

- To sam u ljutnji uradio, a i iz poštovanja prema Kristini. Stalno gleda na mojoj ruci njen lik, pa sam odlučio da precrtam. Sve su moje tetovaže izmišljene, želim da budem originalan, tako da sam originalno precrtao - rekao je Golubović gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

kurir tv
foto: Kurir televizija

Optužbe za zlostavljanje svoje bivše supruge kaže da su povučene.

- Povukla je tužbe za one stvari koje nisu tačne. Dogovorili smo se da dete vidim kad god da sam u Kraljevu, da mogu da budem sa svojim detetom i da ono ima figuru oca. Ona završava prvi razred i majka se odlično ophodi prema detetu. Javno joj se izvinjavam zbog toga što sam je povredio, ali život ide dalje. Stvaram novu zajednicu i ona je uvek dobrodošla sa svojom ćerkom. Nadam se da Kristina nikada neće praviti problem. Mislim da smo dovoljno civilizovani da će sve biti ok - ispričao je Golubović.

kurir tv
foto: Kurir televizija

Kristijanova devojka Kristina, koja je takođe bila gost emisije "Puls Srbije" otkrila je u kakvim je ona odnosima sa Kristijanovom bivšom suprugom.

- Ja sam nju doživela na lep način, ja sam se rasplakala u jednom momentu, pomislila sam u sebi šta sam ovo uradila. Nisam se nikada mešala, samo sam imala odbrambeni stav prema Kristijianu pa sam dozvolila sebi da prokomentarišem. Kristijan zna da ja nikada ne bih napravila problem. Nikada ne bih mogla da pravim razliku među decom - otkrila je Kristina voditelju Ivanu Gajiću.

kurir tv
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:09

Kristijan Golubović priznao da ga je bivša supruga tukla: Žao mi je što nemam normalan odnos sa ćerkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track