VOJA NEDELJKOVIĆ OZBILJNU MORA NA OPERACIJU: Godinama se BORI as ovim zdravstvenim problemom, vodi računa o SVAKOM DETALJU ISHRANE
Foto: Zorana Jevtić

žena mu velika podrška

VOJA NEDELJKOVIĆ OZBILJNU MORA NA OPERACIJU: Godinama se BORI as ovim zdravstvenim problemom, vodi računa o SVAKOM DETALJU ISHRANE

Stars -

Voditelj Voja Nedeljković (58) progovorio je o zdravstvenom problemu koji ga godinama muči. Budući da mu je supruga zdravstveni radnik, Voja Nedeljković izuzetno vodi računa o zdravim navikama, posebno kada je ishrana u pitanju.

- Imam problema sa žučnom kesom. Moram to da operišem. To me muči već par godina. Vrlo sam rigorozan što se tiče ishrane, nažalost - kazao je Nedeljković, koji godinama unazad vodi emisije muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Voja Nedeljković
foto: Printscreen Instagram

- Ne smem masti, žumanca i tako dalje... Kad budem operisao ovo, opet se neću prepustiti čvarcima i sličnim stvarima, iako ću moći da jedem to. Čovek mora da pazi šta unosi u sebe, kad dođeš u neke godine onda znaš da te stižu sve te neke stvari - dodao je on za "Stori".

- Moja žena Maja neverovatno vodi računa o meni, o celoj porodici. Ona je zaista fenomenalna. Podrška takva je jako bitna. Vučemo jedno drugo - zaključio je Voja za pomenut medij.

Voja Nedeljković, Maja Nedeljković
foto: Privatna Arhiva

kurir.rs/story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track