NOVI DETALJI INCIDENTA! OPASAN MOMAK IŠAMARAO OGNJENA VRANJEŠA? Fudbaler dobio batine zbog devojke a onda su nazvali pogrešan broj
Foto: Kurir

policija ispituje

NOVI DETALJI INCIDENTA! OPASAN MOMAK IŠAMARAO OGNJENA VRANJEŠA? Fudbaler dobio batine zbog devojke a onda su nazvali pogrešan broj

Stars -

Banjalučki fudbaler Ognjen Vranješ ponovo se našao u centru skandala; ovaj jer je navodno dobio batine u jednom kafiću u centru Banjaluke.

Podsetimo, Vranješ koji je član atinskog AEK-a, i pre dve godine je učestvovao u tuči u robnoj kući „Boska“ u Banjaluci. Oba puta su motiv sukoba bile devojke.

Nova tuča povezana je i s drugim ekscesom u centru Banjaluke, u kojem je tokom vikenda batine navodno dobio bivši fudbaler Borca Saša Kajkut, koji je inače veoma dobar Ognjenov prijatelj. Takođe, policijski inspektori detaljno proveravaju i da li su ove dve tuče povezane s ranjavanjem D. K. u naselju Starčevica, piše Srpskainfo.

Ovaj put navodno je Vranješ dobio batine, zbog toga što se jedna devojka požalila momku na njega.

– Momak te devojke je osoba koja je poznata policiji odranije po nekim krivičnim delima. On je te večeri sa društvom došao jedan bar, gde je pronašao i išamarao Vranješa – kaže izvor Srpskainfo.

Prema njegovim rečima, Vranješ navodno ovaj sukob nije prijavio policiji, ali su oni ipak došli do tih informacija.

– U Policijskoj upravi Banjaluka ne postoji nijedna prijava koju je podnio Ognjen Vranješ zbog sukoba prošlog vikenda. Međutim, radom na terenu policija je došla do informacija o sukobu u „Jova“ baru u kojem je Vranješ izvukao deblji kraj – otkriva izvor Srpskainfo.

Dodaje kako je utvrđeno da je ovaj sukob povezan i sa šamaranjem poznatog fudbalera Kajkuta.

S tim u vezi oglasio se i sam Vranješ na svom Instagram profilu, koji nije direktno demantovao navode, ali je poručio da mu je dosta budalaština.

Ognjen Vranješ
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/Srbijainfo

Bonus video:

04:39

VRANJEŠ O UCENAMA: Jedan fudbalski menadžer me je zvao jer je hteo da namesti utakmicu! KURIR TELEVIZIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track