BILJANA JEVTIĆ I BEKI BEKIĆ SE POKAČILI U EMISIJI! Napala ga je jer je otpevao demo za njen veliki hit: Zašto mi onda NISI UKRAO?
Foto: Printscreen

BEZ ZADRŠKE

BILJANA JEVTIĆ I BEKI BEKIĆ SE POKAČILI U EMISIJI! Napala ga je jer je otpevao demo za njen veliki hit: Zašto mi onda NISI UKRAO?

Stars -

Pevačica Biljana Jevtić iza sebe ima pesme, među kojima je čuveni hit "Evo ti srce na dlanu" koju publika voli da sluša i nakon više od 30 godina.

Iako je ova numera jedna od njenih najpoznatijih, pevačica priznaje da u početku nije verovala u njen uspeh.

Biljana Jevtić
foto: Printscreen

- Nisam verovala, ja sam se nešto otimala, sve mi je bilo sporo. Nisam bila sigurna zbog tih reči, nešto mi to "Evo ti srce na dlanu" nije zvučalo lepo - priznaje Bilja koja je nakon što je njen kolega Beki Bekić otpevao demo verziju dobila drugačiju viziju i odlučila da je ipak snimi.

Njih dvoje su se našli zajedno u emisiji "Popodne sa Leom Kiš", kada se pevačica pitala zbog čega on nije uzeo tu pesmu.

- Vidiš ti si meni mogao da ukradeš pesmu, zašto mi nisi ukrao pesmu? Nisi osetio da je hit? - upitala ga je ona, ali on je ipak tvrdio da je znao koliko je ova numera kvalitetna, međutim nije bila namenjena njemu.

- Ja nikad nisam krao i želeo ono što je suđeno za nekog pevača, a imao sam šanse da biram pesme - rekao je Bekić.

Beki Bekić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:10

Novi stan Kaće Grujić i Marka Gobeljića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track