00:06

Marko Osmakčić u provodu

ŠOK

OGLASIO SE BRAT MARKA OSMAKČIĆA: U jeku MONSTRUOZNOG skandala sve što je imao da poruči stalo je u 3 REČI! (FOTO)

Stars -

Porodica Osmakčić našla se u centru skandala. Naime, Franjo Osmakčić je lažirao svoju smrt kako bi izvukao sina iz rijalitija.

Mario Osmakčić, brat Marka Osmakčića, oglasio se sada na svom Instagram profilu fotografijama prvo sa Markom, a potom sa članovima porodice.

- Krv nije voda! - napisao je Mario ispod slike iz rijalitija Zadruga 5, kada je porodica Osmakčić došla Marku u posetu. Na slici se vidi i Franjo, Markov i Mariov otac, u crvenoj jakni.

Mario Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Nakon toga, Mario je objavio fotografiju iz noćnog provoda, Marko ga je ljubio u čelo, a emotikoni u obliku srca nisu izostali.

Mario Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Ovo ne bi bilo sramotno da nisu uradili jezivu stvar, koju je i Milan Milošević, voditelj, sinoć zvanično saopštio u programu:

- Marko Osmakčić je napustio ''Zadrugu'' kao što svi znate, a razlog njegovoj izlaska jeste smrt njegovog oca Franja Osmakčića. Ipak, stvari su postale još bizarnije. Osmakčići su osmislili sve i iscenirli smrt kako bi ova devojka abortirala. Sve su iscenirali kako bi Viki donela odluku da abortira. Svet je zgrožen! - rekao je Milan, kog su zadrugari u neverici gledali, a Vikitorija Mitrović koja nosi Markovo dete, počala je da jauče i plače.

Iako poštuju svoju krv, izgleda da Osmakčići ne žele da mešaju svoju krv sa Viktorijom, kpa ju je Marko terao na abortus.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:37

Marko Osmakčić je sad malo u stresu! Tukao trudnu Viki, sahranio živog OCA, a evo kako se PODSMEVA celoj naciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja