04:19

JA SAM EGZIBICIONISTA! IMAO SAM S*KS PRED 10 LJUDI! Brutalna ispovest Filipa Đukića: Bilo je BEZ POKRIVAČA, SVI SU NAS GLEDALI

iskreno

JA SAM EGZIBICIONISTA! IMAO SAM S*KS PRED 10 LJUDI! Brutalna ispovest Filipa Đukića: Bilo je BEZ POKRIVAČA, SVI SU NAS GLEDALI

Stars -

Rijaliti igrač Filip Đukuić gostujući u emisiji "Kontrašou" na Kurir televiziji govorio je o svojim seksualnim iskustvima u rijaliti šou programima.

Na pitanje voditeljke Jelene Nikolić šta treba da se desi da imaš intimne odnose pred kamerama, Filip je rekao da ne zna i da se to desi spontano.

Filip Đukić, Jovana Tomić
foto: Kurir televizija

- Kako uđem, tako zaboravim na kamere. Čoveče, Ružica Veljković i ja smo imali seks pred desetoro ljudi bez pokrivača - rekao je Filip i dodao:

- Sećam se kao da je bilo juče, pogledamo sa strane, a Gastoz nas gleda. Nama postane unutra sve to normalno, a zapravo nije normalno uopšte. To je taj kompas koji se izgubi sa realnošću. Nemam blam, znaš gde sam ja sve imao seks na "Farmi".

- U poljskom toaletu, na ovčarniku, u štali... Nemam trip, zašta da imam trip, bolje to nego da se svađam sa nekim, psujem i bijem. Tako smo nastali svi mi, a ne tako kad nekog zašljamariš u facu - kaže Đukić

Filip Đukić, Jovana Tomić
foto: Kurir televizija

Jovana Tomić, koja je učestvovala u rijalitiju "Surviver" otkrila je da seks pred kamerama ne bi imala ni u paralelnom univerzumu.

- Dovoljno je da znam da me gledaju roditelji. Svoju intimu baš volim da sačuvam za sebe - kaže Jovana Tomić.

Filip Đukić je rekao da je on egzibicionista, i kao takav normalno mu je da eksperimentiše.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:12

LEPA BRENA POBESNELA! Na ovo pitanje novinara zapenila, pa ŽESTOKO ODBRUSILA: Nemate pravo da IZMIŠLJATE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja