NOVI DETALJI MONSTRUOZNE OBMANE OSMAKČIĆA: Evo šta je Markov brat POSLAO 2 dana pre IZMIŠLJENE SAHRANE! NIŠTA IM NIJE SVETO!
Foto: Damir Dervišagić

šok nad šokovima

NOVI DETALJI MONSTRUOZNE OBMANE OSMAKČIĆA: Evo šta je Markov brat POSLAO 2 dana pre IZMIŠLJENE SAHRANE! NIŠTA IM NIJE SVETO!

Stars -

Domaća javnost je u šoku zbog skandalozne obmane porodice Marka Osmakčića, koja je lažirala smrt njegovog oca Franje Osmakčića samo kako bi učesnik "Zadruge" napustio rijaliti i tim postupkom naveo partnerku Viktoriju Mitrović da izvrši abortus.

Gledaoci "Zadruge" zgroženi su postupcima Osmakčića, koji su na morbidan, bizaran i skandalozan način želeli da obmanu javnost i ubede sve da je Franjo Osmakčić mrtav - na čemu je, da priča bude još bizarnija, najviše radio njegov sin, a Markov brat, Mario Osmakčić!

Mario Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Nakon što su živog čoveka sami proglasili mrtvim, a potom mu zakazali sahranu i ištampali umrlicu, usledio je novi šokantan potez Osmakčića.

Naime, Markov brat Mario Osmakčić je poslao mejl dva dana pred navodnu sahranu i tako pokušao da obmane javnost da im je otac mrtav, pa je na taj način želeo da obavesti redakcije o promenama plana u vezi sa sahranom, koja se zapravo nikada nije ni desila, piše Pink.rs.

- Poštovane dame i gospodo, želimo da vam saopštimo da se sahrana u ponedeljak odlaže, jer mi kao porodica ne želimo dodatnu medijsku pažnju. Mesto sahrane će biti prebačeno u Zagreb, zbog papiriloške administracije. Sahrana će biti u užem krugu porodice. S poštovanjem, Mario Osmakčić - glasio je mejl.

Marko Osmakčić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:06

Marko Osmakčić u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track