OVE DETALJE NA KRŠTENJU MALE MIJE NISTE VIDELI: Marko održao govor, pa iznenadio goste ovim GESTOM, Luna zaplakala (FOTO)
Foto: Youtube

PRELEPO

OVE DETALJE NA KRŠTENJU MALE MIJE NISTE VIDELI: Marko održao govor, pa iznenadio goste ovim GESTOM, Luna zaplakala (FOTO)

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković proslavili su prvi rođendan ćerke Mije proteklog vikenda, kada su je i krstili. Iako su slavlje organizovali nekoliko dana ranije, na njihovom jutjub kanalu danas je, na Mijin rođendan, objavljen video sa proslave i pokazali kako je izgledao njihov divan dan.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Youtube

Marko i Luna su pre početka proslace snimili video u kome su rekli kako je za njih ovo važan dan i da će im ovaj snimak biti omiljeni.

1 / 9 Foto: Youtube

Najpre su prikazali scene iz crkve, sa krštenja. Iako je devojčica bila raspoložena, pred kraj se unervozila, ali nije plakala. Nju je kršteni kum Sava Radović držao i mazio, kako bi je umirio, a isto su radili i Luna i Marko kojima je bilo simpatično.

Potom su prešli u jedan restoran gde su slavili, a u prvom planu je bila Mia. Marko se tada obratio gostima:

- Dobro došli na Mijino krštenje, na Mijin rođendan. Hvala svakome ponaosob. Danas smo specijalno za vas spremili jedan simpatičan video klip - rekao je Marko, kada su pustili njihove najsimpatičnije trenutke sa Mijom, a Luna je zaplakala kada je gledala snimak.

Inače, mala Mia je krštena u manastiru Grabovac, gde je pre nekoliko godina krštena i Luna.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Youtube

Kurir.rs/J. S.

Bonus video:

00:13

Luna i Marko oduvali svećice sa Mijom, torta od 4 sprata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja