OSVANULA FOTKA MARKA OSMAKČIĆA SA ŽIVIM OCEM FRANJOM: Posle 5 dana od LAŽNE SAHRANE bez blama uživaju i smeju se! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

BRIGA IH

OSVANULA FOTKA MARKA OSMAKČIĆA SA ŽIVIM OCEM FRANJOM: Posle 5 dana od LAŽNE SAHRANE bez blama uživaju i smeju se! (FOTO)

Stars -

Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić nalazi se u Švajcarskoj otkako su ga izveli iz "Zadruge" zbog lažne očeve smrti.

On se sada pohvalio na društvenim mrežama kako mu je ovaj potez doneo veliku popularnost. Marko je čak naglo dobio veliki broj pratilaca na Instagramu.

Međutim, tu bizarnostima nema kraja. Sada je fan stranica Marka Osmakčića objavila fotografiju sa ocem Franjom Osmakčićem čiju je smrt lažirao.

Marko Osmakčić
foto: Damir Dervišagić

Da situacija bude još gora, on se na sva usta hvali kako je uspeo da prevari ceo Balkan zbog sramnog poteza njega i njegove porodice.

"Kad se pokojnik povampiri", "Pa šta je ovo? Franjo ipak živ!", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama nakon što je Marko objavio fotografiju sa ocem Franjom.

Osmakčić, inače, ne prestaje da niže skandale, pa javnost pamti kako je tukao trudnu Viktoriju Mitrović u rijalitiju, te pretio da će je ubiti ukoliko ostane u istom, a haos oko očeve lažne smrti frapirao je sve.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:06

Marko Osmakčić u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track