02:36

ON JE MOJ ŠEF! Tina Ivanović je već 26 godina sa Zvezdanom, a ono što je uradio za nju bi RETKO KOJI MUŠKARAC DANAS UČINIO

oduševio je

ON JE MOJ ŠEF! Tina Ivanović je već 26 godina sa Zvezdanom, a ono što je uradio za nju bi RETKO KOJI MUŠKARAC DANAS UČINIO

Stars -

Pevačica Tina Ivanović 26 godina uživa u skladnom braku sa Zvezdanom Anđićem, a sada je otkrila gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji nepoznate detalje njihovog odnosa.

Tina Ivanović
foto: Kurir televizija

Pevačica je nedavno snimila pesmu "Šefe, šefe" čiji je glavni akter u spotu upravo njen suprug Zvezdan, a kako Tina kaže, to je bila njega ideja i želja.

- To je bila moja ideja jer je on kupio pesmu i rekao da moram da je snimim. Ja sam mu onda rekla da mora da glumi u spotu, da ne kažu ljudi da pevam nekome drugome, ja pevam svom suprugu. On je moj šef, ja sam njegova šefica - rekla je Tina, a potom i dodala da se Zvezdan odlično snašao na setu.

- Iznenadio je čitavu ekipu jer se postavio kao pravi glumac i maneken. Nije želeo da se snima i slika jer smatra a nije fotogeničan, a ispao je odlično. Nas dvoje smo dugo zajedno i sve sami realizujemo i obezbeđujemo - rekla je Tina.

Tina Ivanović
foto: Kurir televizija

Za supruga kaže da je veliki džentlmen i gospodin, a potom otkrila kako je Zvezdan iznenadio jednom prilikom.

On je jedan gospodin i džentlmen pre svega, zna da me iznenadi. Mnogo puta sam se iznenadila. Ja uvek kažem da mene sitnice osvajaju, a neke stvari koje je on uradio su me oduševile. Pošto je on mnogo vredan čovek, voli da kosi travu, napravio je jednom srce od trave i slovo T. Pozvao me je samo da izađem na terasu, onda sam imala i šta da vidim. Preko cele poljane srce i slovo T - ispričala je pevačica.

Tina Ivanović
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

19:20

TINA IVANOVIĆ U PROGRAMU UŽIVO DALA OGLAS Živela u 2000 kvadrata, sada ima jak razlog da proda svoju vilu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track