Najnovije vesti

POLIVALI SE, PESNIČILI, GAĐALI STOLICAMA UŽIVO U PROGRAMU I VAN KAMERA: Najbrutalnije tuče na estradi koje se i danas prepričavaju
Foto: Marina Lopičić, Nemanja Nikolić, Kurir TV, ATA Images

SVI SE SEĆAJU

POLIVALI SE, PESNIČILI, GAĐALI STOLICAMA UŽIVO U PROGRAMU I VAN KAMERA: Najbrutalnije tuče na estradi koje se i danas prepričavaju

Stars

Estradne ličnosti svojevremeno su bile akteri incidenata koji su potresli javnost. Iako su podigli veliku prašinu, u nekim slučajevima do sudskog epiloga nije dolazilo.

Postoje tuče poznatih ličnosti koje se i dalje pamte i prepričavaju.

Stefan Đurić Rasta i Slobodan Nešović

Reper Rasta u društvu četvorice prijatelja navodno je pretukao Slobodana Nešovića Loku.

Rasta i Loka dali su iskaze u policiji, a njihove priče su se u potpunosti razlikovale. Ovaj incident privukao je veliku pažnju javnosti. Loka je naveo da je do incidenta došlo zbog nezadovoljstva izazvanog neznanjem o tome šta su zapravo autorska prava.

Loka, Stefan Đurić Rasta
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Mina Kostić i Indira Aradinović Indi

Jedna od najzapaženijih tuča dogodila se na "Grandu" kada su se sukobile Mina i Indi. Njih dve su se potukle na probi jednog muzičkog festivala 2008. godine, kada je Kostićeva želela da sa svojom suparnicom raščisti račune.

Do sukoba je došlo kada je Mina htela da razgovara sa Indi o svom bivšem mužu Tiki, koji je u tom trenutku bio u emotivnoj vezi sa Indirom. Pevačice su se čupale, šutirale i gurale, a pripadnici obezbeđenja su ih jedva razdvojili.

Njih dve nikada nisu završile na sudu, a nakon incidenta samo su rešile da se ignorišu.

Miloš Bojanić i Ivan Fece Firči

U rijalitiju dvor došlo je incidenta kada je netrpeljivost između Firčija i Bojanića kulminirala, pa je došlo do tuče. Poznati bubnjar je tada izgubio kontrolu, pa je ispolivao sokom svog neprijatelja, da bi ga potom gađao u glavu. Milošu je tada ukazana pomoć lekara zbog povreda oka u beogradskom Urgentnom centru.

Miloš Bojanić, Ispovest
foto: Nemanja Nikolić

- Zvao sam advokata i rekao sam mu da pocepa tužbu protiv Firčija! On je običan beskućnik koji nigde ništa nema i neću da gubim vreme povlačeći se sa njim po sudovima. Ma, od njega je i Bog digao ruke, pa ću i ja - rekao je jednom prilikom Bojanić koji je odustao od tužbe.

Zorica Marković i Vesna Vukelić Vendi

Na imanju u Lisoviću ozbiljno su zaratile Vendi i Zorica, ali do najvećeg incidenta došlo je u studiju gde su se pojavile obe učesnice "Farme". Zorica je svoju suparnicu polila vodom, a Vendi je pobesnela pa ju je gađala nameštajem koji je zatekla u studiju. Vukelićevu su smirili pripadnici obezbeđenja, a Zorica se za to vreme smejala jer je uspela da je izvede iz takta.

- Ja ću da je strpam u zatvor. Može da bira, Padinjak, Sremsku Mitrovicu ili Centralni zatvor. Možda ipak Centralni zatvor, lakše mi je da joj donosim banane tamo jer sam humanista. Izdržaće tu kaznu, tamo će naučiti da svoje iskrivljene mačeve više ne upire ka meni, nego da se snishodljivo pokloni i totalno preobrazi iz korena i krene u novi život. Nadam se da će uspeti u tome, ako ne onda će ostati tamo gde je sad - rekla je Vendi, ali do sudskog epiloga još nije došlo.

Saša Ćurčić Đani i Dalibor Andonov Gru

Pokojni reper i bivši sportista žestoko su se potukli u rijalitiju "Parovi". Đani i Gru brutalno su se obračunali, pa su se tako udarali pesnicama, rvali na podu, a ni obezbeđenje niije moglo da ih razdvoji. S obzirom da je Gru samo želeo da zaboravi incident, njih dvojica nisu završili na sudu.

Saša Ćurčić, Saša Ćurčić Đani, Saša Đani Ćurčić
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

DARA BUBAMARA NIJE JEDINA KOJA ŠALJE P*RNO SLIKE SPORTISTIMA! Novinarka šokirala: I druge pevačice to rade GORE NEGO U P*RNIĆIMA
03:28

DARA BUBAMARA NIJE JEDINA KOJA ŠALJE P*RNO SLIKE SPORTISTIMA! Novinarka šokirala: I druge pevačice to rade GORE NEGO U P*RNIĆIMA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja