01:42

ATRAKTIVNA VODITELJKA JEDVA PREŽIVELA BOLEST! Ležala nedeljama u bolnici i ništa nije jela A TVRDI DA JU JE OVA VRADŽBINA IZLEČILA

šokantno

SANJA STANKOVIĆ JEDVA PREŽIVELA! Bila prikovana za bolnički krevet ZBOG ŽIVE U PIĆU? SADA TVRDI DA JU JE OVA VRADŽBINA SPASILA

Stars -

Atraktivna bivša zadrugarka i voditeljka Sanja Stanković gostovala je u Pulsu Srbije gde se dotakla svoje srednje škole kada je bila prikovana za bolnički krevet mesec dana.

Ivan Gajić
foto: Kurir Televizija

- Kad sam bila mlađa imala sam baš neprijatna iskustva i moja mama se pobrinula za to. Znala je te neke žene kod kojih je išla i koji su mi skidali te neke stvari koje sam imala. Ja sam neko ko ne veruje u te stvari, ali kada osetiš to na svojoj koži onda stvarno poveruješ - rekla je bivša rijaliti učesnica.

Naime, voditeljka je otkrila da je njena majka bez njenog znanja otišla kod žene koja joj je vradžbinama kako tvrdi spasila život.

Sanja Stanković
foto: Kurir Televizija

- Bila sam prva godina srednje škole i imala sam mononukleozu odnosno bolest poljupca. Mesec dana sam provela u bolnici i nisam mogla ništa da jedem, niti pijem. Moja majka je tada otišla kod neke žene koja joj je rekla da mi je neko stavio živu u piće ili u hranu i da sam ja to popila odnosno pojela. Ta žena je potom izbajala moju majcu i dala mojoj majci. Ona je potom došla u bolnicu ne govoreći gde je bila i šta je radila. Navukla mi je majcu i posle minut sam se samo ispovraćala i uzela picu da jedem. Do pre toga nisam ni supicu mogla da pojedem od bola. Tako sam i počela da verujem - rekla je bivša rijaliti učesnica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:04

VODITELJKA U KRATKOJ SUKNJICI ZAGREJALA STUDIO! Sanja Stanković se SPUSTILA u emisiji UŽIVO, a potom OSTAVILA SVE BEZ DAHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja