NE MOGU VIŠE DA PODNESEM PRITISAK... Ceca Ražnatović progovorila o Zvezdama Granda, priznala koliko je NERVIRAJU članovi žirija!
Foto: Printscreen YT

hit

NE MOGU VIŠE DA PODNESEM PRITISAK... Ceca Ražnatović progovorila o Zvezdama Granda, priznala koliko je NERVIRAJU članovi žirija!

Stars -

Bliži se finale "Zvezda Granda", a tenzija raste kako među kandidatima, tako i među njihovim mentorima. Nije lako članovima žirija koji su tu već nekoliko sezona, a posebno Ceci Ražnatović koja je tu nova.

- Zbog te tenzije i predanosti kandidatima molim Boga da se što pre završi. Ne mogu više taj pritisak da podnesem i da me nerviraju članovi žirija. Šalu na stranu, problem je što se emotivno vežeš za kandidate i koliko gledam profesionalno, toliko više gledam emotivno istakla je pevačica za Grand Online.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen

Jedna od koleginica sa kojom je Svetlana umela žestoko da zarati oko kandidata je Marija Šerifović te je otkrila u kakvom su odnosu pred sam kraj takmičenja.

- Mi se volimo, pazimo, mazimo i čuvamo. Posvađamo se radi balansa u atmosferi (smeh). Šalim se malo, nas dve se poznajemo dugi niz godina i uvek smo se volele i poštovale. To je jedno lepo prijateljstvo i preko njene mame i nje same kada je izgradila svoje ime. Ono što se dešava za žirijskim stolom, ostaje samo tu - tvrdi Ceca.

Iako je već decenijama na estradnoj sceni ne krjie da su "Zvezde Granda" za nju jedno veliko iskustvo koje je naučilo mnogo čemu.

- Ja sam nadrljala jer sam imala najviše kandidata jer sam bila nova, ali drugačije ćemo se prestrojiti svi za sledeću sezonu. Mada ću svakako za sledeću sezonu imati više iskustva - zaključila je Svetlana.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

22:21

RAZVALIO ESTRADU! DANAS NEMA ZVEZDI KAKVE SU BRENA I CECA Karamela oštro o današnjem šou-biznisu KRITIKOVAO SAŠU POPOVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track