01:50

Aco Pejovič drugi dan na Tašmajdanu

DRUGI PO REDU USPEH

PEJOVIĆ JOŠ JEDNOM POKORIO TAŠ: U glas peva 13.000 ljudi, spremio VRHUNSKI KONCERT i otvorio spektakl ovom pesmom

Stars -

Pevač Aco Pejović drugi put je oduševio fanove koncertom na Tašmajdanu.

Organizatori koncerta poručuju da je Tasmajdan drugog dana primio 13.000 ljudi, što je uslovilo velike redove i gužvu, pa je sam nastup zbog toga kasnio pola sata.

1 / 8 Foto: Marina Bugarčić

Pejović je vrhunsko veče "otvorio" pesmom "Ljiljana" koji je otpevao uz hor "Supervoice" u kojem su i njegove dve ćerke.

I baš kao i na prvom koncertu i drugog dana, publika je identično reagovala na Pejovićeve hitove, pesme "Ponoć" , "Da si tu" , "Sve ti dugujem" ...

Aco Pejović, koncert
foto: Stefan Stojanović

Ređali su se Pejovićevi hitovi, publika je uglas pevala sa njim, a Tašmajdan bio je krcat i svi su bili na nogama od početka koncerta.

Očekuje se da će na trećem koncertu biti još veći broj poznatih kolega pevača, kao što su Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandra Prijović.

"Osećam se fenomenalno. Mogao bih da poletim od sreće. Sjajna energija, divna emocija, mogao sam da pevam do jutra", izjavio je Pejović odmah nakon koncerta, koji je trajao puna tri sata.

Inače, u nedelju 19. juna na istom mestu popularni pevač održaće još jedan koncert, čime će ostvariti svojevrsni muzički het trik.

Aco Pejović, koncert, Tašmajdan
foto: Marina Bugarčić

Kurir.rs

Bonus video:

01:42

ATRAKTIVNA VODITELJKA JEDVA PREŽIVELA BOLEST! Ležala nedeljama u bolnici i ništa nije jela A TVRDI DA JU JE OVA VRADŽBINA IZLEČILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track