SLOBA RADANOVIĆ PROGOVORIO O PIJANSTVU SEKE ALEKSIĆ: Pevačica se opustila na svadbi Đanijevog sina, a evo šta pevač misli o tome
Foto: Damir Dervišagić, Pritnscreen

iskren

SLOBA RADANOVIĆ PROGOVORIO O PIJANSTVU SEKE ALEKSIĆ: Pevačica se opustila na svadbi Đanijevog sina, a evo šta pevač misli o tome

Stars -

Pevačica Seka Aleksić se na svadbi Đanijevog sina toliko opustila da se ludo provodila, a snimci sa proslave brzo su postali viralni na društvenim mrežama.

Seka Aleksić je tako padala na kolena, ponesena atmosferom, te udarala koleginicu Janu po zadnjici, ali i gurala u zanosu Aleksandru Prijović dok je pevala svoju pesmu.

Nakon lude večeri i Seka se obratila da kaže da ne ume da pije i da se retko dešava da uzme alkohol, ali kad se odluči za takav potez da baš pretera.

Ovu situaciju prokomentarisao je i Sloba Radanović koji je takođe bio gost na svadbi Đanijevog i Slađinog sina Miloša.

- Baš smo svi bili prijatno iznenađeni Sekom. Baš je bila opuštena i zbog nje smo i mi uživali. Cela atmosfera je bila baš takva, svi smo se sjajno proveli - rekao je Radanović.

Nakon toga je sa koferom otišao dalje, ali je zastao kako bi jednom starijem gospodinu pomogao sa stvarima, čiji su koferi bili preteški. Prolaznik mu se ljubazno zahvalio, a on mu je vratio osmehom.

Đani Trajković, Miloš Trajković, Sloba Radanović, Jelena Radanović
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

04:42

Sloba Radanović progovorio o prinovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track