FRAN PUJAS RAZVEZAO JEZIK O OSMAKČIĆU, ELENI I SANDRI ČAPRIĆ: Nju treba da bude SRAMOTA! Priznao da ostaje da živi u Beogradu!
Foto: Printscreen/Premijera

REKAO SVE

FRAN PUJAS RAZVEZAO JEZIK O OSMAKČIĆU, ELENI I SANDRI ČAPRIĆ: Nju treba da bude SRAMOTA! Priznao da ostaje da živi u Beogradu!

Stars -

Bivši zadrugar Fran Pujas nakon izlaska iz rijalitija progovorio je o bivšoj devojci Eleni Kitić, Marku Osmakčiću kao i o navodnoj vezi sa Sandrom Čaprić.

Fran Pujas
foto: Printscreen/Premijera

Na početku Fran je progovorio o trenucima koje je proveo u zatvoru.

"Hapšen sam, prvi put tri i po meseca, drugi put mesec dana. Malo sam čitao knjige, odmarao. Imao sam optužnicu za razbojništvo, lažno sam bio optužen, ne bih pričao o tome i ne bih spominjao ime. Odbačene su obe kazne", rekao je Fran na početku u emisiji "Premijera-vikedn specijal", a onda progovorio o Eleni Kitić:

"O odnosu sa Elenom ne volim da pričam. Nisam upoznao Mileta Kitića, bio sam kod njih kući ali ga nisam upoznao. Gluposti su da sam živeo od nje, viđali smo se i bilo nam je lepo. Poslenji put smo se čuli u februaru, a kada sam izašao iz Zadruge nismo stupili u kontakt. Nakon završetka našeg odnosa čuo sam neke priče, ali nije istina da smo raskinuli zbog Vojaža", rekao je Fran.

Fran Pujas
foto: Printscreen/Premijera

Fran je progovorio o pevačici Sandri Čaprić i vezi sa njom.

"Sandra Čaprić i ja nismo bili u vezi, samo smo taj jedan dan bili zajedno. Ne znam kako je nije sramota da se tako ponaša, mene je sramota što postoje takvi članci o meni. Ta cura je toliko gluposti ispričala. Ona sve laže, mi smo samo bili na bazenu i posle smo otišli. Mene je sramota da me upliću u te stvari", rekao je on.

Fran o Marku Osmakčiću nije imao lepih reči.

"Užas, katastrofa. Zamisli koliko moraš biti lud da ti radiš lažnu umrlicu. S obzirom na njegovo ponašanje sve se moglo zaključiti da je takav i da potiče iz takve porodice, to svi drugi vide tako. Ostajem da živim u Beogradu", zaključio je Fran.

Fran Pujas
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:07

Paula Hublin se ne zaustavlja: Hoće da bude kao bivši dečko Fran!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track